Wij kwamen een trouwauto huren in Den Haag

19 februari 2018

Posted in Taxi en Personenvervoer

Klassieke Trouwauto huren in den Haag! Huur een Engelse Taxi in den Haag!

Vandaag precies twee maanden geleden zijn mijn man en in het huwelijksbootje gestapt en dat wilden wij graag in stijl doen. Wij hebben daarom een lange voorbereidingstijd genomen om de mooiste dag van ons leven tot in de puntjes te regelen. Wij hebben voor deze dag gekozen voor het thema ‘Engeland’ omdat mijn man en ik elkaar hebben leren kennen in Londen. Wij werkten daar beide voor een grote bank en wij leerden elkaar kennen toen ik pech had met mijn auto en de taxi moest nemen, en hij toevallig ook in deze taxi zat. Vandaar dat wij graag een London Cab wilden huren voor onze huwelijksdag. Wij hadden verwacht dat het moeilijk was om zoiets te regelen, totdat wij op de site van HuureenEngelsetaxi.nl terechtkwamen. Hier zagen wij dat wij hier voor weinig geld een trouwauto huren konden in Den Haag. Wij wilden graag een trouwauto huren in Den Haag omdat wij in deze stad elkaar het jawoord zouden geven en daarna wilden wij graag in stijl naar onze feestlocatie gereden worden waar onze vrienden en familie ons zouden opwachten. Wij wilden graag weten wat er allemaal mogelijk was wanneer het ging over een trouwauto huren in Den Haag en vandaar dat wij de site van HuureenEngelsetaxi.nl eens goed hebben bekeken. Hier zagen wij al een aantal foto’s van de wagens die je hier kunt boeken en die spraken ons allemaal heel erg aan. Ze verhuren hier namelijk prachtige oldtimers waar je heel comfortabel in kunt zitten. Ik hoefde mij dus geen zorgen te maken dat het trouwauto huren in Den Haag voor mij zou uitlopen op een situatie waarin ik met mijn grote jurk op de achterbank van de wagen gepropt zou worden. Wij wilden graag in stijl ten tonele verschijnen en vandaar dat wij een trouwauto huren in Den Haag wilden.

De chauffeur paste perfect in het plaatje

Om het trouwauto huren in Den Haag helemaal af te maken, hebben wij bij onze aanvraag aangegeven dat wij ook graag een chauffeur wilden huren. Wij hadden namelijk geen zin om zelf iemand te regelen die achter het stuur zou kunnen gaan zitten omdat wij geen brokken wilden maken. Het leuke aan het trouwauto huren in Den Haag via HuureenEngelsetaxi.nl, is dat de chauffeur helemaal in stijl wordt meegeleverd. Dit betekent dat hij gekleed is in een lange zwarte jas en dat hij er ook een bijpassende hoed bij draagt. Wij waanden ons helemaal weer in Londen op het moment dat wij elkaar ontmoeten. Wij hebben dan ook geen seconde spijt gehad van het trouwauto huren in Den Haag en ook onze gasten vonden het prachtig om ons zo aan te zien komen bij het feest dat wij gaven. Wij zijn dan ook uitermate te spreken over de geleverde diensten van HuureenEngelsetaxi.nl. Wij raden u daarom ook van harte aan om eens te kijken wat er allemaal aan mogelijkheden door dit bedrijf geleverd wordt. U zult zien dat een trouwauto huren in Den Haag helemaal niet duur hoeft te zijn en bovendien kunt u hier ook een auto huren voor heel andere doeleinden.

Wij kijken terug op een prachtige dag

Wij zijn heel blij dat wij HuureenEngelsetaxi.nl hebben ingeschakeld voor de mooiste dag van ons leven. Wij zijn heel tevreden over dit bedrijf en wel vanwege het feit dat:

  • wij hier een prachtige oldtimer mochten huren
  • wij hier een chauffeur bij kregen die geheel in stijl gekleed was
  • wij voor dit alles slechts vijfenzeventig euro per uur betaalden

Kijk snel even op HuureenEngelsetaxi.nl. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn