Big shoppers bedrukken

17 februari 2018

Posted in Marketing en Promotiemateriaal

Op zoek naar een originele manier van reclame maken? Overweeg dan eens de mogelijkheid van big shoppers bedrukken! Er zijn natuurlijk heel veel verschillende manieren om jouw bedrijf bij mensen onder de aandacht te brengen en aan alle opties zijn eigenlijk kosten verbonden. Natuurlijk verschilt de hoogte van de kosten wel, net als de effectiviteit van de reclameactiviteit. Sommige opties zullen maar kort effect hebben, terwijl andere juist op de langere termijn meer effect sorteren. Naast big shoppers bedrukken kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor het weggeven van andere soorten relatiegeschenken, zoals pennen of bedrukte usb-sticks. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog diverse andere mogelijkheden, zoals het verspreiden van reclamefolders, het uitgeven van brochures of het laten maken van reclamespots. Ook sociale media kun je natuurlijk volop inzetten? Wat is nu de beste optie? Een reclamespot laten maken is vaak duur, maar je bereikt er vaak wel heel veel mensen mee, als je deze op het juiste tijdstip uit laat zenden. Maar helaas zappen mensen vaak weg tijdens reclameblokken. Folders zijn een stuk goedkoper, maar worden ook in veel gevallen ongelezen weggegooid. Met sociale media blijkt dat je vaak vooral die mensen bereikt die je toch al kennen. Dan is big shoppers bedrukken of andere relatiegeschenken laten maken nog niet zo’n gek idee!

Voordelen van big shoppers bedrukken

Waarom is dit nu zo’n goede optie? In de eerste plaats omdat je bestaande klanten en zakenrelaties het erg op prijs stellen als zij zomaar iets van jou krijgen. Big shoppers bedrukken laten is dus in de eerste plaats een manier om de klanten die je al hebt nog beter aan je te binden. Tegelijkertijd is het zo dat zij met het geschenk reclame voor jou kunnen maken. Laat je immers big shoppers bedrukken met jouw bedrijfsnaam of logo, dan kan iedereen dit zien zodra de tas gebruikt wordt door iemand die deze gekregen heeft. Het kan zelfs aanleiding zijn tot een gesprek over jouw bedrijf! Dit geldt uiteraard niet alleen voor tassen, maar ook voor andere relatiegeschenken. Belangrijk is dan wel dat er altijd een product gekozen wordt dat mensen echt willen gebruiken en dat zij ook wel eens uitlenen aan anderen of in ieder geval gebruiken in het bijzijn van anderen. Op die manier zorg je er heel eenvoudig voor dat je een grotere naamsbekendheid krijgt. En big shoppers bedrukken is daarvoor echt een heel goede manier!

Diverse mogelijkheden bij JM Promotions

Waarom nu juist voor big shoppers bedrukken kiezen? Omdat iedereen eigenlijk wel een extra boodschappentas kan gebruiken! Bovendien, neemt de ontvanger deze mee naar de supermarkt, dan weet je zeker dat hij bij veel mensen onder ogen komt. Dat maakt een tas tot een uitstekende keus! Helemaal nu er in winkels geen tasjes meer weggeven mogen worden. Wil jij big shoppers bedrukken laten, dan kun je dit heel goed laten doen door JM Promotions. Bij hen kun je namelijk kiezen uit diverse opties. Zo heb je bijvoorbeeld de keus uit:

  • verschillende materialen
  • diverse afmetingen
  • kleuren en opdruk naar keuze

Hierdoor kun je de tassen echt helemaal laten passen bij de uitstraling die bij jouw bedrijf past. Zet jij bijvoorbeeld in op duurzaamheid, dan kun je kiezen voor de exemplaren die van gerecyclede grondstoffen gemaakt zijn. Wat ook prettig is, is dat je bij hen ook zelf kunt bepalen hoeveel stuks je afneemt. Wil je hier meer over weten of wil je weten wat de kosten zouden zijn voor wat jij in gedachten hebt? Vraag dan eens een vrijblijvende offerte bij hen op! Je zult zien dat big shoppers bedrukken ook voor jouw bedrijf een interessante optie is!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn