Werving en selectie ICT personeel uitbesteden?

16 juni 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Goed ICT personeel vinden is in deze tijd niet bijzonder gemakkelijk. Op de arbeidsmarkt zijn goed opgeleide ICT-professionals schaars en diegenen die op zoek zijn naar een nieuwe baan worden snel opgepikt door recruiters. Als ondernemer heeft u wellicht behoefte aan nieuw, goed opgeleid ICT personeel, maar heeft u de tijd niet om een intensieve zoektocht op te starten. Dan is het raadzaam de werving en selectie van ICT personeel uit te besteden aan een bureau dat hier ruime ervaring mee heeft, zoals AATop-ICT.nl Werving en Selectie. ICT personeel kunt u op deze wijze gemakkelijker vinden, zonder dat u er zelf tijd in hoeft te steken. 

Voordelen van werving en selectie van ICT personeel uitbesteden

Als u de werving en selectie van ICT personeel uitbesteedt aan AATop kunt u er zeker van zijn dat een recruiter met kennis van deze branche voor u aan de slag gaat. Wij weten als geen ander waar wij talentvol personeel kunnen vinden, boeien en binden. Bovendien bespreken wij altijd welke eisen u aan een kandidaat voor uw vacature stelt. Op basis daarvan komen wij met een goed aanbod aan potentiĆ«le kandidaten voor uw functie. Wij voeren voorgesprekken en selecteren alleen die kandidaten die echt een goede match zouden zijn. Met uw bedrijf en de functie waarvoor u iemand zoekt. Pluk ook de vruchten van een wervings- en selectiebureau en meld u vandaag nog aan bij AATop. Werving en selectie van ICT personeel hoeft u niet veel tijd te kosten. Tegen een aantrekkelijk tarief besteedt u dit gewoon uit. Ideaal voor ondernemers die voor het eerst ICT-personeel moeten aannemen en tijd willen besparen. 

Profiteren van ons netwerk

Naast tijdsbesparing, levert een samenwerking van AATop u ook toegang tot een groot netwerk op. Wij hebben immers jarenlange ervaring met het werven van ICT personeel en zijn actief op diverse platformen waar werkzoekenden ook actief zijn. Wij komen dus snel in contact met goed ICT personeel en kunnen uw vacature op onze website plaatsen. Onze website wordt uiteraard goed bezocht door werkzoekende ICT’ers. Bovendien hebben wij een ruime database met kandidaten die op dit moment op zoek zijn naar een baan. Wellicht zit uw nieuwe werknemer al bij ons in het systeem en kan hij of zij deze week nog met u in contact komen. De werving en selectie van ICT personeel kan dus bijzonder snel gaan. U kunt bij ons terecht voor een kandidaat voor functies zoals:

  • Systeembeheerder
  • BI-specialist
  • Data-analist
  • BIM-modelleur

Tevens helpen we u graag bij het opstellen van een goede advertentietekst met de juiste specificaties. De werving en selectie van ICT personeel wilt u immers zo efficiĆ«nt mogelijk organiseren om tijd en geld te besparen, en om uw kandidaat zo snel mogelijk aan te nemen. U kunt rekenen op een goede selectie, zodat u alleen met de beste kandidaten aan tafel komt te zitten. U kunt via AATop zowel op flexibele als vaste basis mensen aannemen. Werving en selectie in de ICT was nog nooit zo eenvoudig. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak. Wij bespreken graag uw wensen met u. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn