Heeft u behoefte aan kartonnen dozen?

20 juni 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Wij moesten laatst verhuizen en omdat wij een groot bedrijf hebben, was dit een enorme klus. Wij hebben namelijk heel veel goederen en die zijn allemaal breekbaar, dus wij moesten goed voorbereid aan de verhuizing beginnen. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om ergens goede kartonnen dozen te vinden voor de goederen die wij allemaal moesten verhuizen. Het was van het grootste belang dat wij goede kartonnen dozen konden vinden en vandaar dat wij zijn gaan kijken naar de mogelijkheden om ergens kartonnen dozen te laten maken. Wij hebben namelijk allerlei verschillende producten in ons aanbod en deze passen niet altijd eenvoudig in een standaard doos. Bovendien zou het beter zijn voor het transporteren van de producten dat wij de goederen in op maat gemaakte kartonnen dozen konden doen omdat wij de boel dan beter konden stapelen. Genoeg reden voor ons dus om een keer op zoek te gaan naar mogelijkheden om een bedrijf te vinden dat ons aan deze kartonnen dozen zou kunnen helpen. Wij hebben gekeken waar wij het beste geholpen konden worden en op die manier kwamen wij al heel snel terecht bij de mensen van Dozenlatenmaken.nl. Deze site kregen wij aangeraden door een collega van ons die hier altijd haar dozen liet maken. Wij merkten dat zij heel enthousiast was over dit bedrijf en vandaar dat wij dus meteen maar een keer zijn gaan kijken naar de mogelijkheden die wij hier allemaal aangeboden kregen. Wij hebben de site even bekeken en wij hadden al snel de conclusie getrokken dat wij hier waarschijnlijk heel goede zaken konden doen. Dat was precies waar wij naar op zoek waren en wij hebben dan ook met veel aandacht de mogelijkheden bekeken. Het fijne is dat je hier kartonnen dozen op maat maken laten kunt. Dat was precies waar ik naar op zoek was omdat wij dus allerlei specifieke goederen moesten verpakken. Ik was eerst nog even bang dat wij heel veel geld moesten betalen voor het dozen laten maken, maar wanneer je de mogelijkheden van deze site doorneemt, zie je al snel dat je niet bang hoeft te zijn voor een torenhoge rekening. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. 

Hier kunt u voordelig kartonnen dozen bestellen 

Wij hebben gekeken hoe wij via deze site kartonnen dozen konden laten maken en wij hebben gezien dat wij enkel de maten hoefden door te geven aan dit bedrijf en dat zij vervolgens voor ons de kartonnen dozen zou gaan maken. Dat was eenvoudiger dan wij hadden durven hopen en wij zijn daarom heel blij dat wij dit bedrijf ingeschakeld hebben om onze dozen bij te bestellen. 

Wij zijn zeer tevreden 

Wij hebben de verhuizing inmiddels achter de rug en alles zou niet zo goed zijn gegaan als wij geen zaken hadden gedaan met dit bedrijf. Wij konden hier:

  • Voor een heel goede prijs dozen bestellen 
  • Alle soorten dozen laten maken die wij maar nodig hadden 
  • Rekenen op een heel snelle levering wat erg fijn was 

Meer weten over dit bedrijf en haar mogelijkheden? Kijk dan even op Dozenlatenmaken.nl. Daar kunt u zien hoe u hier een doos kunt bestellen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn