Waarom kiezen voor b-keus witgoed?

22 maart 2019

Posted in Webwinkels en Webshops

De meeste mensen vinden het fijn dat een product er helemaal nieuw uitziet en geen enkel krasje vertoont wanner ze het aanschaffen. Maar als je er even over nadenkt is dat eigenlijk maar onzin, want waarom zou je de volle prijs betalen voor een gloednieuw apparaat, terwijl je veel goedkoper exact hetzelfde apparaat kunt kopen met lichte gebruikssporen? Bij dewitgoedoutlet bijvoorbeeld, vind je een groot assortiment b-keus witgoed. Deze hebben allemaal zeer lichte schade, omdat ze bijvoorbeeld zijn gebruikt in een showroom of omdat ze tijdens het vervoer ergens tegenaan zijn getikt. De schade aan b-keus witgoed is nooit groot, en dus koop je in feite alsnog een gloednieuw apparaat, maar dan met mogelijk her en der een krasje. Omdat veel mensen dat geen enkel probleem vinden, is de webshop in b-keus witgoed van De Witgoedoutlet zo’n enorm succes. De apparaten die ze aanbieden zijn namelijk in feite nog nieuw, ze hebben alleen lichte gebruikssporten. Dit is niet omdat ze tweedehands zijn, daar is namelijk geen sprake van, maar omdat ze bijvoorbeeld al even in een showroom hebben gestaan. Als je dat geen probleem vindt kun je echt veel goedkoper je witgoed kopen en het geld dat je daarmee uitspaart gebruiken voor belangrijkere zaken in je interieur, zoals een nieuwe bank of stoelen voor bij de eettafel.

Waar bestel je online b-keus witgoed?

Ook mijn vriend en ik kozen voor b-keus witgoed toen we ons nieuwe huis gingen inrichten. We hadden namelijk best veel apparaten nodig, en De Witgoedoutlet had ze allemaal op voorraad, namelijk:

  • Een koelkast met vriesvak
  • Een wasmachine
  • Een wasdroger
  • En inbouwapparatuur voor in de keuken

Als we al deze apparaten gloednieuw hadden gekocht zouden we een fortuin kwijtgeweest zijn. Dit wilden we natuurlijk voorkomen, voornamelijk omdat we ons geld liever in meubels en decoratie steken in plaats van in dure apparaten. Door al onze apparaten als b-keus witgoed te bestellen in deze webshop hebben we honderden euro’s uitgespaard, en het mooie is: De apparaten zien er allemaal nog prima uit! Natuurlijk hebben ze hier en daar een krasje en kun je zien dat ze niet nieuw meer zijn, maar dat is een kleinigheidje. En bij de inbouwapparatuur zie je dat natuurlijk niet eens!

Gemakkelijk online witgoed bestellen

Als je net zoals wij kiest voor b-keus witgoed kun je het beste een kijkje nemen in de webshop van dewitgoedoutlet.nl. hier vind je namelijk een best groot assortiment witgoed, allemaal met zachte prijsjes door de lichte beschadigingen. En mocht je nóg minder dan dat willen betalen dan biedt deze webshop zelfs tweedehands en refurbished apparaten aan. Deze zijn duidelijk wel al gebruikt (en dus heel goedkoop,) maar wel professioneel door De Witgoedoutlet gecontroleerd, waarbij eventuele kapotte elementen zijn vervangen. Een tweedehands machine dus, maar dan met de garantie dat hij nog goed functioneert. Dus of je nu op zoek bent naar b-keus witgoed omdat je het niet erg vindt dat je apparaat een krasje heeft, of zelfs een volledig tweedehands apparaat willen omdat je echt de allerlaagste prijs wilt betalen, in beide gevallen is De Witgoedoutlet voor jou the place to be!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn