Bent u op zoek naar goede auto reparatie in Aalsmeer?

20 maart 2019

Posted in Auto's en Motoren

Niets is vervelender dan schade aan uw auto. Het overkwam mij vorige week: ik reed achteloos naar achteren na een lange dag werken en raakte net aan de zijkant een paaltje. Die had ik niet gezien. Balen dus, ik ging gelijk uit de auto om de schade op te maken. Er moest wel een schadespecialist aan te pas komen, dat kon ik zo wel zien. Ik ging dus op zoek naar een goede auto reparatie in Aalsmeer. Waar kon ik dat vinden? Na even zoeken kwam ik uit op procarservice en daar hebben ze me heel goed geholpen. Auto reparatie kan in Aalsmeer op meer verschillende plekken, maar deze partij gaf me een goed gevoel en na een belletje kon ik er snel terecht. De website ziet er ook erg betrouwbaar uit. 

APK, onderhoud en reparatie: alles onder een dak bij Pro Car Service! 

Toen ik er binnen kwam zag ik gelijk dat het met mijn auto reparatie in Aalsmeer wel goed zou komen. Er stonden vele auto’s bij elkaar en mijne werd gelijk ingepland voor een goede reparatie. Ze legden me precies uit hoe het allemaal in zijn werk ging en konden ook mijn vragen beantwoorden wat betreft de verzekering enzo. Daar heb ik natuurlijk weer geen kaas van gegeten! Voor auto reparatie in Aalsmeer zou ik ook de volgende keer weer naar deze partij gaan. Het liep allemaal erg soepel, van het contact tot het repareren van mijn auto en de afhandeling. Super fijn! Maar deze partij in Aalsmeer biedt naast auto reparatie ook nog meer diensten aan: 

  • APK keuring
  • Onderhoud
  • Grote beurt
  • Kleine beurt
  • Airco service

Al deze zaken kunt u laten uitvoeren naast uw auto reparatie in Aalsmeer. Super handig dus. Wat ik deed is gelijk een afspraak plannen voor mijn APK keuring, die in april dit jaar zou verlopen. Een paar weken later had ik een afspraak en werd mijn auto weer APK gekeurd, zodat deze weer een jaartje onbezorgd met me mee kan gaan! Hartstikke fijn. De APK keuring was ook helemaal niet zo prijzig, ik was er dus ontzettend blij mee. Qua auto reparatie bij deze zaak in Aalsmeer viel het me ook alleszins mee trouwens. Er was van tevoren een afspraak gemaakt over de prijs en deze viel uiteindelijk zelfs nog wat lager uit voor mij. Daar was ik natuurlijk hartstikke blij mee. En daarnaast zag mijn auto er weer als nieuw uit. Wat was ik blij dat ik mijn auto reparatie in Aalsmeer door deze partij had laten uitvoeren!

Contact met Pro Car Service? 

U kunt gemakkelijk contact leggen met deze partij voor uw auto reparatie in Aalsmeer of voor APK, een beurt of om gewoon eens wat advies in te winnen. Pro Car Service ligt vlakbij Schiphol dus u kunt ook uw auto afleveren, op vakantie gaan en uw auto weer ophalen als nieuw. Dat doen overigens veel klanten van Pro Car Service en dat werkt natuurlijk ideaal. U kunt ook een afspraak maken via de website en via het contactformulier. Ook kunt u daar vragen of zij u terug bellen op een moment dat het u uitkomt. Zelfs op zaterdag kunt u op afspraak terecht. Ik zou dus zeggen: waar wacht u nog op! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn