De mooiste verlovingsringen in Doetinchem bij juwelier De Tijd!

23 maart 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Bent u binnenkort van plan om de liefde van uw leven ten huwelijk te vragen? Romantisch bij kaarslicht of op die heerlijke vakantie bij zonsondergang? Met een verlovingsring van juwelier De Tijd is het moment van u leven compleet! De keus in verlovingsringen is enorm. Daarom heten wij u van harte welkom in onze prachtige trouwringenstudio in Doetinchem, om de perfecte ring te vinden voor uw aanstaande vrouw: juwelierdetijd.nl

Verlovingsring is het symbool van de liefde!

Een huwelijksaanzoek is altijd een spannend moment. Een romantische gelegenheid, waarbij jullie liefde een nieuwe betekenis krijgt. Een moment die jullie nooit meer zullen vergeten. Of u nu uw aanzoek doet onder een romantisch diner of op een sprookjesachtige locatie, de meest schitterende verlovingsring mag hierbij uiteraard niet ontbreken! Als symbool van de liefde, heeft de verlovingsring die u geheel naar eigen smaak uitkiest, dus een ontzettend belangrijke rol. Het weerspiegelt uw verlangen om de rest van uw leven samen met deze speciale persoon door te brengen. Een klassieke verlovingsring is een mooie ring met een prachtige diamant. Uiteraard is de keuze oneindig groot en het is zelfs mogelijk een uniek ontwerp te laten maken!

De perfecte verlovingsring uitkiezen in Doetinchem 

Bent u begonnen met zoeken naar een schitterende verlovingsring voor uw droomvrouw in de regio van Doetinchem? Juwelier De Tijd heeft een prachtige trouwringenstudio in Doetinchem, met een enorme collectie aan verlovingsringen. Plan eenvoudig een afspraak in of bezoek onze studio en wij gaan gezamenlijk met u kijken welke ringen u aanspreken. Of het nou gaat om witgoud, rosé goud of een andere materiaal met een hele grote diamant of een specifieke vorm. Wij hebben allerlei mogelijkheden! Een speciaal ontwerp in gedachten? Onze designers staan voor u klaar om gezamenlijk met u het ontwerp te creëren.

Vooruit denkend aan jullie fantastische trouwdag, beschikken wij tevens over een prachtige collectie trouwringen die perfect passen bij de verlovingsring, zodat beide ringen gezamenlijk als een grote ring gedragen kunnen worden!

Heeft u een keuze kunnen maken? Dan is het handig om de ringmaat van uw aanstaande vrouw te weten. Wellicht kunt u een ring meenemen die ze veel draagt en goed past. Past de ring niet? Dan is het geen enkel probleem! Wij ruilen de ring gratis om voor een ring in juiste maat en kunnen hem ook vergroten of verkleinen, zodat de ring precies past!

Als u eenmaal de perfecte trouwring heeft uitgekozen en het moment daar is om de liefde van uw leven te vragen, aan welke hand doet u dan de verlovingsring om? Vanuit de Rooms-katholieke kerk wordt de verlovingsring aan de rechterhand gedragen om de ringvinger. Bij een Protestante achtergrond is dit juist de ringvinger van de linkerhand. 

De voordelen van een verlovingsring bij Juwelier De Tijd in Doetinchem: 

  • Keuze uit duizenden modellen
  • Handgemaakte unieke verlovingsring naar eigen ontwerp mogelijk
  • Gratis gegraveerd
  • Maat garantie (voor bijna alle modellen)
  • Gratis verzekerd tegen diefstal of verlies
  • Levenslange garantie op materiaal en fabricage
  • Ieder jaar gratis professionele reiniging en controle op zettingen
  • Vriendelijk en vakkundig advies

Bezoek onze trouwringenstudio en vindt de perfecte verlovingsring voor de speciale dag waarop u de liefde van uw leven gaat vragen om voor altijd samen te blijven. Bezoek ons in Doetinchem! Voor meer informatie en vragen kunt u altijd verblijvend contact met ons opnemen: juwelierdetijd.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn