Verzenddozen voor mijn webshop

26 september 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Bijna een jaar geleden ben ik een webshop gestart. Ik had ooit in de Verenigde Staten een speciaal merk make-up gekocht en was er helemaal dol op. Ik had de hoop dat ik het ook hier in Nederland kon kopen, maar ik kon het nergens vinden. Het was in geen een winkel te vinden, ook niet in webshops. Elke keer als er familielid, of vriendin naar de Verenigde Staten ging, vroeg ik of ze wat voor me konden kopen van dat merk. Ik deed altijd heel voorzichtig met de make-up en gebruikte het alleen voor speciale momenten, maar het ging toch op. Niemand die ik kende ging naar de Verenigde Staten en ik moest het een tijdje zonder doen. Uiteindelijk vond ik een Amerikaanse website die het verkocht en kon verzenden naar Nederland. Ik heb toen een grote voorraad gekocht, maar de verzendkosten waren erg hoog. Ik bedacht me toen dat het een goed idee was om hier dat merk te verkopen. Ik stuurde een mailtje naar het bedrijf, maar eerst namen ze me niet serieus. Na diverse keren mailen en een keer bellen, gingen ze akkoord en lieten ze mij het merk verkopen. Ik kon gelukkig een kleine voorraad inkopen. Ik schreef me in bij de Kamer van Koophandel en startte mijn webshop. Ik wist helemaal niet wat er bij kwam kijken om een webshop te starten, maar mijn enthousiasme maakte veel goed. Ik maakte een simpele webwinkel en kocht een aantal verzenddozen. Niet veel later kreeg ik mijn eerste bestelling. De bestellingen bleven daarna rustig binnenkomen en ik krijg nu meerdere bestellingen per dag. De verzenddozen voor mijn bestellingen koop ik bij Viv en ondertussen heb ik al diverse keren verzenddozen bij dit bedrijf gekocht.   

Veel keuze uit verschillende verzenddozen

Ik bestelde de eerste keer bij Viv, omdat het mogelijk is om verzenddozen in kleine aantallen te bestellen. Ik wist niet hoeveel producten ik ging verkopen en deed daarom een kleine bestelling. Ik heb nu een beter beeld van het aantal bestellingen en daarom koop ik nu meer besteldozen per keer. Als je groter bij hun inkoopt, dan is het mogelijk om een leuke korting te krijgen. Wat de bestellingen in de toekomst gaan doen weet ik niet, maar ik zie het aantal langzaam groeien. Het is ook fijn dat ze bij Viv een groot assortiment aan verschillende dozen en verpakkingsmateriaal hebben. Voor mijn artikelen gebruik ik verschillende dozen, maar ook opvullingsmateriaal. Al de artikelen die ik nodig heb voor verzenden kan ik op webshop.viv.nl kopen.

Bij Viv leveren ze snel en goede kwaliteit

Het is voor mij ideaal dat ik al mijn verzenddozen en verpakkingsmateriaal bij een webshop kan kopen. Dit scheelt mij tijd en die tijd kan ik nu aan mijn eigen webshop besteden. Daarnaast weet ik dat ze bij Viv altijd goede kwaliteit leveren. Ik heb meerdere keren bij ze besteld en het is altijd goed. Bij verzenddozen is het belangrijk dat de kwaliteit goed is, ze moeten namelijk de producten die er in zitten beschermen. Als de doos slap is, dan kan het product stuk gaan. Bij Viv koop ik stevig golfkarton, vaak vul ik een doos ook nog op met papier. Ik heb nog nooit een probleem met beschadigde goederen gehad. Ik vind het ook fijn dat de verzenddozen snel geleverd worden. Als de dozen snel opraken, dan weet ik dat ik binnen een dag alweer nieuwe dozen kan hebben.

Verpakkingsmateriaal en dozen koop ik bij Viv:

  • Ze hebben goede kwaliteit
  • Er is veel keuze
  • Binnen een dag heb je de bestelling binnen
  • Bij grotere bestellingen krijg je korting
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn