Sneller een baan via een uitzendbureau in Den Haag?

16 september 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière? Of wil je snel tijdelijk werk? Dan is uitzendbureau timing een goed adres voor jouw volgende stap. Via dit uitzendbureau in Den Haag of via één van de andere locaties van timing, vind je snel leuke vacatures in jouw regio. timing specialiseert zich in tijdelijk werk, maar vaak kunnen tijdelijke krachten doorstromen naar een flexibel contract of zelfs een vast contract. Het heeft een aantal voordelen om via een uitzendbureau in Den Haag aan een nieuwe baan te komen. We zetten ze graag voor je op een rijtje, zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt bij een inspirerende werkgever. Er zijn op dit moment voldoende vacatures beschikbaar in verschillende sectoren, dus er zit gegarandeerd een baan bij die jou op het lijf geschreven is.

Voordelen van uitzendbureau in Den Haag

Den Haag is één van de vier grote steden in de Randstad en biedt meer dan genoeg werkgelegenheid in allerlei sectoren. Bij timing uitzendbureau in Den Haag vind je voornamelijk vacatures in sectoren zoals:

  • techniek
  • schoonmaak
  • administratie
  • zorg
  • logistiek

In deze sectoren heeft men constant nieuwe, getalenteerde werknemers nodig. Hét voordeel van aankloppen bij een uitzendbureau in Den Haag, is dat je gebruik kunt maken van hun database aan vacatures. Je schrijft je in bij het uitzendbureau (vaak kosteloos), en je wordt gematcht met één van de vacatures die op dat moment openstaan. Je kunt zelf aangeven wat je voorkeuren zijn: hoe vaak je werkt, hoeveel uren je maakt en of je nachtdiensten wilt draaien. Het uitzendbureau in Den Haag houdt daar rekening mee en zorgt ervoor dat je passende voorstellen krijgt. Als je een goed gevoel hebt bij één van deze vacatures kan het bureau je voorstellen aan je potentiële nieuwe werkgever. Vaak volgt er een persoonlijke kennismaking en soms wordt er ook een assessment afgenomen. Het uitzendbureau in Den Haag, zoals timing, fungeert dus als tussenpersoon. Zonder al te veel moeite kun je door je in te schrijven aan een baan komen. Voor werkgevers is een uitzendbureau ook een handige partij. Ook zij kunnen aan personeel komen zonder een uitgebreide selectie te maken. 

Waar moet je op letten?

Bij het inschrijven bij een uitzendbureau in Den Haag is het verstandig een up to date cv bij de hand te houden. Dat moet je uploaden in het online systeem. Hierin geef je ook je voorkeuren voor een baan op. Als je op zoek bent naar een baan is het ook aan te raden je LinkedIn-profiel bij te werken en goed bereikbaar te zijn. Als het uitzendbureau in Den Haag je belt wil je uiteraard beschikbaar zijn. Let er daarnaast op dat je het eerste half jaar of jaar op contract van het uitzendbureau werkt. Als je dienstverband langer is dan deze periode, moet het bedrijf dat je inhuurt jou overnemen van het uitzendbureau. Uiteraard kun je dit soort dingen bespreken met je nieuwe werkgever. Een goede werkgever zorgt altijd voor duidelijkheid omtrent dit soort constructies. Zo weet je waar je aan toe bent en of je contract verlengd wordt. 

https://www.timing.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn