Zoekt u een goed camerasysteem?

23 september 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Ons bedrijf is het afgelopen jaar herhaaldelijk slachtoffer geworden van dieven. Dat was iedere keer weer heel vervelend want het levert ons heel veel werk op en daar krijgen wij uiteraard niet voor betaald. Vandaar dat wij besloten hebben om ons pand beter te gaan beveiligen. Het is namelijk gebleken dat de dieven iedere keer overdag kwamen peilen, en vervolgens ‘s nachts hun slag kwamen slaan. Dat was iets waar wij graag mee wilden afrekenen en wij hebben daarom gekeken of wij ook een goed camerasysteem konden gaan gebruiken. Als dit namelijk het geval zou zijn, dan konden wij dit camerasysteem inzetten om inbraken in de toekomst tegen te gaan. Wij hebben toen gekeken waar wij een goed camerasysteem konden vinden. Het was voor ons duidelijk dat wij een goed camerasysteem moesten hebben omdat ons dat ook voordeel zou opleveren wanneer wij ons daarna beter zouden gaan verzekeren. Wij hebben daarom besloten om met een gespecialiseerd bedrijf in zee te gaan omdat wij graag het beste camerasysteem wilden hebben dat er was. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van Directveilig.nl konden gaan. Dit bedrijf werd ons namelijk door meerdere mensen aangeraden. Deze mensen hadden ook allemaal een camerasysteem gekocht via deze site en zij waren daar allemaal heel erg tevreden over. Dat was precies waar wij ook naar op zoek waren en wij hebben daarom gekeken wat wij konden krijgen bij dit bedrijf. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer met een van de mensen van dit bedrijf konden gaan overleggen omdat het voor ons niet helemaal duidelijk was hoe wij het beste camerasysteem konden samenstellen. Als je namelijk op de site van dit bedrijf gaat kijken, dan moet je wel toegeven dat je hier zoveel mogelijkheden krijgt aangeboden dat het niet eenvoudig meer is om de beste keus te maken. Vandaar dat wij even met een van de mensen van dit bedrijf overlegt hebben over de mogelijkheden die er allemaal waren om hier een goed camerasysteem samen te stellen. Wij kregen een heel vriendelijke medewerker te spreken die ons heel goed heeft weten uit te leggen wat de mogelijkheden allemaal waren. 

Wij hebben een heel goed camerasysteem kunnen kopen

Wij hebben goede zaken kunnen doen met dit bedrijf want wij hebben hier een heel goed camerasysteem kunnen kopen. Dat was heel prettig om te merken en het was ook heel fijn dat wij voor dit camerasysteem helemaal niet veel geld hoefden te betalen. Wij kunnen daarom blij zijn met onze deal en wij raden u aan om ook een keer naar Directveilig.nl te gaan kijken. 

Inbrekers maken geen kans meer bij ons

Sinds wij ons nieuwe camerasysteem hebben, is er niet meer bij ons ingebroken. Dat is ook heel lastig, want wij houden alles nu heel goed in de gaten. Kortom:

  • Wij hebben hier een heel goede deal gesloten 
  • Wij zijn voor een heel goede prijs geholpen 
  • Wij raden dit bedrijf aan iedereen van harte aan 

Meer weten over dit bedrijf? Surf dan ook nog even naar Directveilig.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn