Zoekt u een etiketteermachine?

10 september 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Zoekt u een etiketteermachine? Dan bent u bij adlppack aan het goede adres. André de la Porte Packaging heeft al meer dan 100 jaar ervaring en een vertrouwde naam in de verpakkingsindustrie. Het bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van vulmachines, etiketteermachine, verpakkingsinstallaties, plalletwikkelaars en machines voor de blikverpakkingsindustrie. 

André de la Porte Packaging biedt de klant maatwerk op het gebied van onderhoud en service. Het bedrijf onderscheidt zich door regelmatig innovatieve oplossingen aan de klant te bieden, een bijdrage te leveren aan de procesverbetering en om een kostenverlaging te ontwikkelen bij de klant.

Etiketteermachine

Bij André de la Porte Packaging bent u aan het juiste adres wanneer u een etiketteermachine zoekt die:

  • Al uw werk uit handen neemt
  • Voldoet aan de hoogste eisen
  • Voldoet aan de laatste standaarden 

Het bedrijf beschikt over een breed aanbod etiketteermachines waarmee zelfklevende etiketten vanaf de rol aangebracht kunnen worden op diverse soorten verpakkingen. Wanneer u een etiketteermachine bestelt, bent u er van verzekerd dat u elk soort verpakking kunt beplakken. Het diverse aanbod etiketteermachines biedt altijd een apparaat voor uw situatie. De etiketteermachine wordt gebruikt in food, chemische en farmaceutische maar ook cosmetische industrie. Een populaire etiketteermachine is een machine die gebruikt wordt voor het etiketteren van flessen. Deze etiketteermachine is automatisch, compact en functioneel. De etiketteermachine wordt geleverd met een sterk gelast roestvrij stalen constructieframe.  

Etiketteren

De etiketteermachine kan, afhankelijk van het doel, op verschillende manieren werken. Voor het etiketteren van flessen wordt gebruik gemaakt van een bestaande transportband. Dit wordt gedaan met behulp van een fotocel, deze detecteert de langskomende verpakkingen automatisch. De etiketteerkop geeft een etiket af die met precies de juiste snelheid op de verpakking worden geplaatst. Hiermee zit het label echter nog niet direct op de goede plaats. Door een zijwaarts aangedreven flexibele band wordt dit werk af gemaakt. Deze zorgt ervoor dat het etiket ook perfect om de vorm gewikkeld wordt. 

André de la Porte Packaging heeft semi automatische machines. Hierbij wordt het volgende gecombineerd: het lastigste werk wordt door de machine gedaan maar met de hand kan u het eindresultaat beïnvloede. Ook bestaan er etiketteermachines die geschikt zijn voor vierkante flessen. Deze kan ook gelijk een codeersysteem, barcodes, logo en productiedatum toevoegen. Deze worden in snel en in hoge kwaliteit geprint. 

Er zijn verschillende etiketteermachines te vinden op de website van Adré de la Porte Packaging. Elke machine voldoet aan andere wensen en eisen. Het is dus belangrijk voor uzelf te bepalen aan welke eisen de machine moet voldoen en voor welke doeleinde u de machine wilt gebruiken. Wanneer u hier niet helemaal uit kan komen staat het bedrijf voor u klaar om u te adviseren en te helpen om de juiste keuze te maken.

Bent u van plan om een etiketteermachine aan te schaffen? Neem dan contact op met adlppack.com en vraag een offerte op maat aan. Bij het bedrijf kunt u ook terecht voor afvulmachines, sluitmachines en doseermachines. Ook is er een wisselend aanbod van gebruikte machines op de website te vinden. Dus neem gerust een kijkje op de website of neem contact op met het bedrijf.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn