Slaap aan een stuk door dankzij een pocketvering matras 140×200

25 januari 2020

Posted in Webwinkels en Webshops

Als je niet goed slaapt, dan kunnen daar vaak verschillende mogelijke oorzaken voor worden aangewezen. Een slecht matras is 1 van die oorzaken. Als je matras oud is, dan is de kans groot dat het matras inderdaad de boosdoener is. Het is van belang dat een matras je lichaam goed ondersteunt. Als je echter een oud en versleten matras onder je lichaam hebt, dan is de ondersteuning ver te zoeken. Het is om die reden dan ook van belang dat je om de zoveel tijd je matras vervangt. Bij het uitzoeken van een nieuw matras dien je echter goed op de kwaliteit te letten. Goedkoop is vaak duurkoop en een goedkoop matras is goedkoop omdat het van povere kwaliteit is. Dat betekent dat je lichaam niet goed zal worden ondersteund. Vaak denken mensen ook dat een zacht matras goed is, want een zacht matras ligt immers zo lekker. Maar als je boven de 80 kilo bent, dan zak je al snel veel te ver weg in het zachte matras. Beter kies je dan voor een wat stevigere variant. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een pocketvering matras 140×200 van droomidee. Dit is een relatief stevig matras waarbij de pocketveren zorgen voor de optimale ondersteuning verdeeld over 7 zones. De veren kunnen onafhankelijk van elkaar bewegen. Dat betekent dat wanneer je bijvoorbeeld met je heupen druk uitoefent op het matras, dan zal het gedeelte onder je benen of je torso niet ook inzakken. Om ervoor te zorgen dat je comfortabel ligt, worden de pocketveren van het pocketvering matras 140×200 afgedekt met een laag koudschuim of een combinatie van koudschuim en traagschuim. Als je direct op de veren zou liggen, dan zou je lichaam daar uiteraard niet blij van worden. Om die reden is het dan ook prettig dat je op een comfortabel laag koudschuim of traagschuim ligt. Welke optie voor jouw het beste is hangt af van je lichaam en je persoonlijke voorkeur. Koudschuim biedt optimale ondersteuning en is stevig. Traagschuim vormt zich naar je lichaam zodra je erop gaat liggen. Als je het niet zeker weet, dan is dat geen probleem, want je kunt kiezen voor een pocketvering matras 140×200 met aan de ene kant koudschuim en aan de andere kant traagschuim. Zo kun je thuis gemakkelijk zelf ondervinden hoe het voelt om op traagschuim en koudschuim te slapen. Als je voor jezelf al weet waar je het beste op slaapt, dan kun je direct het beste pocketvering matras 140×200 uitzoeken en bestellen. Je hebt dan de keuze uit: 

  • Koudschuim matras 18 cm
  • Koudschuim matras 22 cm
  • Koudschuim/traagschuim matras 22 cm 

Bestel jouw pocketvering matras 140×200 met 100 dagen proefgarantie

Natuurlijk weet je nooit zeker of een matras bevalt of goed bij jouw lichaam en slaaphouding past. Daar kom je ook niet na 1 nachtje slapen achter. Slaap aan een stuk door dankzij een pocketvering matras 140x200Je lichaam moet immers wennen aan de nieuwe (betere) ondersteuning en dat kost tijd. Dus ook een proefperiode van 14 dagen is vaak veel te weinig. Daarom krijg je bij droomidee.nl een garantieperiode van 100 dagen om het pocketvering matras 140×200 uit te proberen. 

Bestel snel en ontvang je matras de volgende dag

Je wilt natuurlijk het liefst snel mogelijk starten met je proefperiode en dus is het goed om te weten dat je je pocketvering matras 140×200 in de regel een dag na de bestelling al thuis ontvangt. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn