Het perfecte vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel

21 januari 2020

Posted in Vrije tijd en Hobby

Als je een vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel moet organiseren, zoek niet verder! Bij Outdoor Unlimited hebben ze namelijk diverse opties en voor ieder wat wils. Wat voor type de vrijgezelle man ook is, bij Outdoor Unlimited vind je voor hem het perfecte vrijgezellenfeest. Ze hebben zowel heel sportieve activiteiten als lompe bullshit arrangementen, die eigenlijk helemaal nergens op slaan. Maar is dat niet precies waar zijn vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel voor bedoel is? Dat bedoel ik! Bij Outdoor Unlimited kun je kiezen uit maar liefst vijf verschillende vrijgezellenfeesten die speciaal zijn samengesteld voor mannen, namelijk de volgende:

  • Het Outdoor Commando vrijgezellenfeest
  • Het Jackass vrijgezellenfeest
  • Het Beat the Bachelor vrijgezellenfeest
  • Het New Kids vrijgezellenfeest
  • Het Total Bullshit vrijgezellenfeest

Je kunt bij de meeste wel raden wat het thema van de betreffende activiteiten is, maar bij het Total Bullshit vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel laat zich dat nog raden. Deze combinatie van activiteiten is zeer in trek bij mannen die wel van een geintje houden, en als we Outdoor Unlimited moeten geloven het meest onzinnige arrangement dat je ooit zult meemaken. Het bestaat uit zes verschillende thema’s en zes bijbehorende typetjes, en bij elk thema hoort een activiteit. Zo ga je bijvoorbeeld geheel in New Kids stijl Schultenbrau schieten, als een echte Japanner sumoworstelen en in Scandinavische viking-stijl bijl werpen. Eigenlijk slaat het allemaal helemaal nergens op, maar het staat wel garant voor een dag vol hilariteit en chaos. Dus als dat past bij jullie vrijgezel, kies dan vooral voor het total Bullshit vrijgezellenfeest van Outdoor Unlimited.

New Kids vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel

De ludieke New Kids uit Maaskantje kent vrijwel iedereen. De groep aso-jongeren in hun flitsende trainingspakken zijn een waar icoon geworden, en dus kan een echt new kids vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel natuurlijk niet ontbreken bij Outdoor Unlimited. Het is zelfs een van hun meest populaire arrangementen voor een vrijgezellenfeest voor mannen! Tijdens deze dag gaan jullie samen met de vrijgezel in kwestie zes verschillende activiteiten doen, die allemaal een New Kids tintje hebben. Denk maar eens aan brancard racen, touwtrekken of de dronkemansestafette. Dit arrangement staat garant voor een onvergetelijke dag vol buikscheurende momenten, die je nog lang gaat bijblijven. Dus als je een hilarisch vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel zoekt moet je bij Outdoor Unlimited zijn. Hun New Kids vrijgezellenfeest is namelijk het meest hilarische dat je in de wijde omgeving kunt vinden.

Familiedag of teamuitje in Overijssel

Je kunt niet alleen bij Outdoor Unlimited terecht voor zo’n hilarisch vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel. Ze organiseren op hun gezellige outdoor locatie namelijk nog veel meer activiteiten die geschikt zijn voor allerlei doelgroepen. Een gezellige familiedag bijvoorbeeld, met activiteiten die geschikt zijn voor alle leeftijden, of een teambuilding dag voor jou en je collega’s. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het bij Outdoor Unlimited doen. Bovendien kun je al deze arrangementen ook boeken inclusief hapjes, drinken en zelfs een uitgebreide barbecue aan het einde van de dag. Want je wilt natuurlijk niet dat mensen met honger naar huis gaan. Zeker bij een vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel is een gevulde buik belangrijk, aangezien daar vaak een hoop alcoholische versnaperingen bij komen kijken. Boek je vrijgezellenfeest dus inclusief hapjes, zoals bierworst, en laat Outdoor Unlimited ook de barbecue verzorgen aan het einde van de dag. Dan heb je tevens een leuke afsluiter!

https://www.outdoorunlimited.nl/particulieren/vrijgezellenfeest/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn