Wat is uw bedrijf waard? Professionele waardebepaling bedrijven bij Bedrijventekoop.nl!

1 februari 2020

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Een waardebepaling voor bedrijven is van belang wanneer er sprake is van verkoop of overname. Bent u opzoek naar een deskundig bedrijf die onder andere de waardebepaling van uw bedrijf kan uitvoeren? Bedrijventekoop.nl heet u van harte welkom. Als de grootste bedrijfsovernamewebsite van Nederland, kunnen wij u op brede en efficiënte wijze bijstaan, wanneer u de waarde wilt laten vaststellen en/of via ons platform uw bedrijf wilt verkopen. Om een waardebepaling voor uw bedrijf te kunnen uitvoeren, hanteren wij een accurate en nauwkeurige aanpak. Met jarenlange ervaring en veel expertise en aan de hand van onze DCF-methode, krijgt u een rapport met daarin de waardebepaling van uw bedrijf. Ons portaal biedt u bovendien handige tools en doordachte systemen om u te ondersteunen bij een snelle en succesvolle verkoop. Een gratis waardebepaling voor uw bedrijf laten uitvoeren? Vul dan de waarderingstool op onze website in en ontvang binnen vijf minuten een gerichte waarde indicatie.

Nauwkeurige waardebepaling bedrijf

Wanneer u een verkooptraject ingaat, is het zeer aan te raden om een deskundige waardebepaling van uw bedrijf te laten uitvoeren door een gespecialiseerde partij, zoals Bedrijventekoop.nl. Om de waarde vast te kunnen stellen van uw onderneming, wordt er gewerkt op basis van maatwerk. Met het resultaat staat u sterk in uw schoenen tijdens de verkoop. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vindt dan gespecialiseerde inspecteurs bij u in de buurt via onze website. Als u nadenkt over de verkoop van uw onderneming, is het invullen van de gratis waarderingstool van Bedrijventekoop.nl een mooie eerste stap. De bedrijfswaarde is ten slotte het uitgangspunt voor de verkoopprijs. Wij zijn werkzaam in heel Nederland en hebben een uitgebreid netwerk met bedrijfsovername adviseurs en specialisten op het gebied van onder andere waardebepalingen van bedrijven. De methode die onze experts toepassen heet ‘DCF-methode’ en staat voor ‘Discounted Cash Flow’. Met andere woorden: de bedrijfswaarde vaststellen op basis van verwachte toekomstige kasstromen. Bij de DCF-methode wordt uitgegaan van de verwachte kasstromen die uw bedrijf in de toekomst zal genereren. Onder verwachte kasstromen wordt verstaan; de liquide middelen die jaarlijks beschikbaar komen om aflossing of dividenduitkering uit te kunnen keren (winst + afschrijvingen – netto investeringen in werkkapitaal en vaste activa). Ons team van specialisten gevestigd over heel Nederland is uiteraard flexibel en denken graag gericht met u mee in de mogelijkheden.

Dé grootste bedrijfsovernamesite van Nederland

Het beginpunt van Bedrijventekoop.nl is in het jaar 2002. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot dé allergrootste bedrijfsovernamesite van Nederland! Op zeer grote schaal brengen wij vraag en aanbod van ondernemingen bij elkaar. Naast onze expertise om waardebepalingen voor bedrijven uit te voeren, bieden wij u brede mogelijkheden om uw bedrijf op een snelle en efficiënte wijze te verkopen. Op onze website Bedrijventekoop.nl vindt u het actuele aanbod van verschillende bedrijven, die te koop aangeboden en te koop gevraagd worden. Ook als u opzoek bent naar participatie, bedrijfsovername, bedrijfsopvolging of fusie, ben u bij ons aan het juiste adres. Met ruim een miljoen bezoekers per jaar is Bedrijventekoop.nl de grootste én onafhankelijke bedrijfsovernamesite van Nederland!

Voordelen waardebepaling voor bedrijven laten uitvoeren door Bedrijventekoop.nl:

  • Betrouwbaar, betaalbaar inclusief een enorm netwerk
  • Brengen vraag en aanbod dicht bij elkaar
  • Efficiënte methode voor waardebepaling bedrijven
  • Gratis waarde indicatie binnen vijf minuten
  • Grootste bedrijfsovernamewebsite van Nederland
  • Handige tools en doordachte systemen
  • Internationaal actief
  • Onafhankelijk
  • Werkzaam in heel Nederland

Wilt u een waardebepaling van uw bedrijf laten uitvoeren? Of bent u opzoek naar specialisten op het gebied van bedrijfsovername? Bezoek dan onze website: bedrijventekoop.nl! Met gemiddeld 12.000 views per profiel, bent u verzekerd van een groot potentieel bereik voor uw bedrijf. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn