Pitmaster houtskool voor mijn barbecue kopen

2 juli 2019

Posted in Ondernemers en Particulieren

Vorig jaar heb ik regelmatig bij mijn broer gebarbecued en hij is hier erg goed in. Als het warm weer is in het weekend en er is veel zon, dan weet ik al wat hij gaat doen. Hij heeft een erg mooie barbecue en veel boeken en accessoires, zodat hij heerlijk vlees kan bereiden. Hij vertelde mij dat houtskool erg belangrijk is voor de smaak van het veel en gebruikt zelf Pitmaster houtskool. Ik heb zelf een gewone barbecue thuis staan, maar wilde dit merk houtskool wel eens uitproberen. Ik zag dat de kolen op de website van kolenboertje te koop was en bestelde hier een aantal zakken. Mijn broer is bij ons in de familie de barbecue-expert, als hij de kans krijgt, dan steekt hij de barbecue aan. Als het lekker weer is, dan staat hij vaak buiten te kopen en hij nodigt ons regelmatig uit om langs te komen. Hij heeft veel geld ge├»nvesteerd in een goede barbecue, maar heeft ook veel boeken en accessoires thuis. Elke keer genieten wij erg van het vlees en groente die hij bereidt en vorige keer vroeg ik hem om een aantal tips. Hij vertelde mij dat het soort houtskool veel invloed heeft op de smaak van het voedsel, terwijl ik hier nooit aan had gedacht. Hij gebruikt zelf Pitmaster houtskool, omdat dit een lekkere rokerige smaak geeft en de kolen lang op een hoge temperatuur branden. Ik kocht altijd mijn kolen in de supermarkt en probeerde altijd het goedkoopste merk te kopen. Hij raadde mij aan om ook een keer een zak te kopen, zodat ik het verschil zelf kon merken. Begin deze maand herinnerde ik zijn tip en wilde op zoek gaan naar een webshop waar ik een zak Pitmaster houtskool kon kopen. 

Pitmaster houtskool bij kolenboertje

Online vond ik al snel een aantal bedrijven die Pitmaster houtskool verkopen, een van deze bedrijven was kolenboertje. Dit bedrijf is gespecialiseerd in barbecues en je kan er veel producten en recepten voor de barbecue vinden. Het is ook mogelijk om een workshop te volgen bij dit bedrijf, zodat je leert hoe je het beste een barbecue kunt gebruiken. De workshop leek mij erg leuk en wil ik misschien op een later moment volgen. Bij dit bedrijf kon ik voordelig de Pitmaster houtskool bestellen en ik bestelde direct een aantal zakken. Ik vond het erg interessant om over de kolen te lezen en waardoor deze kolen beter zijn dan normale kolen, ik kon niet wachten om ze te testen.

Een heerlijke rokerige smaak

Afgelopen weekend heb ik voor het eerst de Pitmaster houtskool uitgeprobeerd en ik was erg blij met mijn aankoop. De kolen bleven lang op een hoge temperatuur branden en gaven een heerlijke rokerige smaak aan het vlees. Ik merk een groot verschil met kolen van de supermarkt en vind het de hogere prijs waard. Voor Pitmaster houtskool raad ik kolenboertje.nl aan.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in artikelen voor de barbecue
  • Je kan ook workshops bij dit bedrijf volgen
  • Op hun website staan veel recepten en artikelen over de barbecue
  • Ik ben erg blij met de gekochte houtskool
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn