Verhuisdozen gezocht? Verhuisdozenstore.nl!

30 juni 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Bent u opzoek naar stevige verhuisdozen en andere verhuismaterialen? Kies dan voor de voordelige én hoogwaardige kwaliteit van verhuisdozenstore.nl. Onze verhuisdozen vormen een belangrijke basis voor een veilige en zorgvuldige verhuizing. Ga ook goed voorbereid van start! De dozen zijn stevig genoeg om zware spullen mee te kunnen verplaatsen. Wilt u ook dat uw kostbare eigendommen veilig worden verplaatst? Kies dan voor de verhuisdozen van verhuisdozenstore.nl! Daarbij voorzien wij u tevens van allerlei handige beschermmiddelen, zoals noppenfolie, zodat ook uw kwetsbare spullen beschermd verhuist kunnen worden. Bekijk ons veelzijdige aanbod eenvoudig in onze webshop of neem contact met ons op voor vragen.

Verhuisdozen aanschaffen

Onze verhuisdozen zijn altijd direct uit voorraad leverbaar. Wij hanteren daarbij snelle verzendtijden, zodat u binnenkort van start kunt gaan met de verhuis voorbereidingen. Op onze website vindt u een handig overzicht waarop staat hoeveel verhuisdozen gemiddeld per persoon gerekend worden bij een verhuizing. De hoeveelheid dozen is afhankelijk van de hoeveel ruimtes die u thuis heeft, uw inboedel en het aantal personen waarmee u samenwoont. Loop eens door uw woning heen en bekijk hoeveel spullen u heeft die mee mogen met de verhuizing. Uiteraard kunt u naderhand altijd nog verhuisdozen bij bestellen, mocht het toch niet helemaal uitkomen. Denk vooraf al na of u een draagkracht wilt van 30 kg per doos of is 50 kg toch handiger? De dikte van de dozen hangen af van de draagkracht die het nodig heeft. Daarbij dienen de dozen ook nog eenvoudig verplaatst te kunnen worden naderhand. Welke dozen u ook uitzoekt, ze zijn van een stevige kwaliteit om uitgescheurde verhuisdozen te voorkomen. Ze zijn daarbij gemakkelijk in elkaar te vouwen en kunnen gestapeld worden. Wist u dat verhuisdozen ook een levensduur hebben? Bij ons gaan ze tot wel tien verhuizingen mee! Een voordelige investering voor de lange termijn.

Hoogwaardige verhuisdozen van topkwaliteit

Wij bieden u alleen maar topkwaliteit verhuisdozen aan. Daarbij hebben we goed gekeken naar onze prijs-kwaliteitsverhouding. U kunt bij ons namelijk voor een eerlijk tarief voor de beste verhuisdozen gaan. Dit blijkt uit de manier waarop u ze eenvoudig in elkaar kunt vouwen en het stevige materiaal waarvan de dozen zijn gemaakt. Hierdoor kunt u ook probleemloos zware spullen verplaatsen. Zo kunt u al uw spullen zorgeloos meeverhuizen. Wij adviseren om goed na te denken als u wilt besparen op verhuisdozen. Vroeg of laat gaat het toch mis en zijn uw kostbare spullen wellicht gebroken of niet meer te gebruiken als u kiest voor goedkopere verhuisdozen. Daarom bieden wij betaalbare en kwaliteit verhuisdozen aan, waar u enkel voordeel aan heeft. Kiest u ervoor om ook uw beschermmaterialen voor het verhuizen bij ons te bestellen? Dan zorgen wij dat u de scherpste prijs ontvangt, zodat u zorgeloos uw spullen kunt gaan verhuizen! Ook vindt u complete verhuispakketten op onze website voor een goed begin.

Verhuisdozen kopen bij verhuisdozenstore.nl:

 • Topkwaliteit verhuisdozen
 • Voordelige prijzen
 • Verhuisdozen en beschermmaterialen uitgebreid in het assortiment
 • Producten direct uit voorraad leverbaar
 • Zorgeloos en veilig uw spullen verhuizen
 • Levensduur tot wel 10 verhuizingen
 • Grote draagkracht
 • Eenvoudig in elkaar te zetten en dicht te plakken
 • Stapelbaar
 • Verhuispakketten beschikbaar voor een goed begin 
 • Verschillende kwaliteiten voor elk budget

Wij zijn ervan overtuigd dat onze verhuisdozen u veel gemak gaan geven. Bekijk ons volledige assortiment eenvoudig online en neem voor vrijblijvend advies contact op met een van onze vriendelijke collega’s: verhuisdozenstore! Veel verhuisplezier gewenst!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn