Bespaar op je maandelijke uitgevaven via Sim Only

15 juli 2019

Posted in Smartphone en Tablet

Als je alle kleine vaste lasten bij elkaar optelt, dan kom je vaak toch al snel op een flink bedrag uit. Je denkt vaak qua maandelijkse lasten aan de huur/hypotheek en de bedragen die je uitgeeft aan boodschappen. Maar daar komen allerlei kleine kosten bovenop zoals: 

  • Internet en tv
  • Telefoon en mobiele telefoon
  • Gas, water en licht
  • Verzekeringen
  • Verschillende abonnementen
  • Belastingen

Als je gemiddeld zo rond de 20 euro betaalt voor al deze afzonderlijke zaken, dan zit je toch al snel op een bedrag boven de 100 euro. Door via simonly.com over te stappen op een Sim Only abonnement. kun je je vaste lasten dus een beetje omlaag brengen. Je kunt dat ook doen door ieder jaar over te stappen op een andere energieleverancier of door te kiezen voor alleen internet zonder tv en telefonie. De meeste mensen van de jongere generaties kijken immers nauwelijks tv en zijn meer bezig met streaming services zoals Netflix of Youtube. De vaste telefoon is ook onnodig, want je hebt immers je mobiel. En qua mobiele telefoon hoef je geen duur abonnement af te sluiten, want je kunt prima uit de voeten met een Sim Only abonnement. Net zoals alle beetjes bij elkaar opgeteld leiden tot een groot bedrag, zo leiden alle kleine kortingen al snel tot een flink lager bedrag. Je kunt in ieder geval beginnen met de overstap naar Sim Only. Bij een traditioneel abonnement krijg je een x aantal belminuten en een telefoon. Maar omdat je er dus een telefoon bij krijgt is het maandbedrag automatisch hoger dan wanneer je alleen voor de bel- en internetkosten zou moeten betalen. Nu is dat handig om te doen als je nog geen telefoon hebt. Maar als je reeds een telefoon hebt en deze werkt prima, dan is er dus geen reden om deze telefoon in te ruilen. Je kunt het abonnement dan niet verlengen en over stappen op Sim Only. Je gaat er wat kosten dan meteen op vooruit of achteruit afhangende van hoe je het bekijkt. Je gaat er op vooruit in de zin dat je goedkoper uit bent en je gaat er op achteruit in de letterlijke zin van het woord, omdat je minder geld uitgeeft. Omdat je dus alleen voor de belminuten en internetkosten betaalt, wordt je abonnement een stuk goedkoper. Hoeveel goedkoper hangt af van het Sim Only abonnement dat je gaat afsluiten. Als je het zo goedkoop mogelijk wilt, dan kun je kiezen voor het goedkoopste Sim Only abonnement. In dat geval ben je minder dan een tientje per maand kwijt. Maar je krijgt dan uiteraard ook minder belminuten en MB’s. 

Vergelijk Sim Only via de site

Het is belangrijk om de keuze te maken die bij jouw past. Maak je veel gebruik van internet, maar bel je nooit? Kies van voor een Internet only abonnement. Bel je juist elke dag uren lang, zorg er dan voor dat je onbeperkt kunt bellen. Op de site vind je precies beschreven wat je per provider en abonnement kunt verwachten. 

Surf naar de juiste site en sluit je abonnement af

Via simonly kun je meteen op de link van de website klikken van de provider. Daar kun je dan direct je abonnement afsluiten. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn