Onze Djembe workshop op locatie

24 juli 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Met het team van ons bedrijf wilden we graag eens iets unieks doen om weer echt eens aan teambuilding te doen. Dit is iets wat erg belangrijk is binnen ons bedrijf en we merken het dan ook echt wanneer we dit een tijdje niet gedaan hebben. We proberen iedere keer weer voor een unieke ervaring te gaan en deze keer viel onze oog op de Djembe workshop op locatie van de school De Beat.

  • Inclusief djembe’s
  • Goed lesmateriaal

We hebben in eerste instantie eens een kijkje genomen op de website om er achter te komen wat de Djembe workshop op locatie nu precies inhield. We vinden het als team altijd belangrijk om iets te doen waarbij we echt samen moeten werken. En ondanks dat we allemaal nog nooit djembe gespeeld hadden, leek ons dit toch wel heel erg leuk en dus zijn we er dan ook mee aan de slag gegaan. Al snel vonden we de informatie waar we naar op zoek waren op de website van het bedrijf De Beat.com en we hebben vervolgens contact opgenomen met de eigenaar. Hij stond ons heel erg vriendelijk te woord en gaf ons een hoop informatie over de Djembe workshop op locatie. Dit klonk allemaal erg goed en dus hebben we meteen een afspraak hiervoor gemaakt. Hij kwam daarvoor dus naar ons kantoor. Dit maakte het voor ons een stuk makkelijker. Daarnaast heeft het als voordeel dat we nu niet alleen werken op kantoor, maar hier ook plezier hebben met elkaar en dat geeft een nog betere sfeer.

Het volgen van de Djembe workshop op locatie

Op de afgesproken dag en tijdstip stond de docent bij ons voor de deur om de Djembe workshop op locatie te geven. Gelukkig hoefden wij zelf daar amper iets voor te regelen. De leraar had de benodigde djembe’s mee en het enige wat wij nog moesten doen was in een kring gaan zitten en alle informatie op ons af laten komen. Waar we voornamelijk van onder de indruk waren was dat de Djembe workshop op locatie zo goed gebalanceerd is. Omdat het slechts om een (korte) workshop gaat was het voor ons van tevoren nog maar de vraag waar de nadruk op zou te komen liggen. Bij sommige workshop focussen ze dan alleen op de theorie, terwijl je bij andere meteen met de praktijk aan de slag gaat terwijl je hier nog maar amper iets vanaf weet. We vonden dit dus wel even spannend. Gelukkig weet de leraar van De Beat exact waar hij mee bezig is en hij heeft hier de perfecte balans in gevonden. We hebben zoveel ontzettend veel opgestoken van de Djembe workshop op locatie en we hebben ook al echt samen met elkaar gespeeld. We zijn zeker nog geen professionals, maar we hebben allemaal wel een fantastische tijd gehad.

Kies ook voor de workshop

Als jij als bedrijf of misschien als een groep vrienden ook op zoek bent naar een geweldige Djembe workshop op locatie, dan is dit echt het bedrijf waar je daarvoor naartoe moet komen. Het is inmiddels een aantal weken geleden dat we de cursus gevolgd hebben en er gaat eigenlijk geen dag voorbij dat er niet iemand is die er weer over begint. Er zijn zelfs een aantal mensen die zich hebben ingeschreven voor de lessen bij deze school! Onze Djembe workshop op locatie was dus een groot succes en ik kan ieder bedrijf aanraden om hier ook voor te kiezen. Het zal je verbazen hoe goed het is voor de teambuilding!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn