Relatietherapie Maassluis; geef om jezelf en de ander

24 juli 2018

Posted in Coaching en Workshops

Relatietherapie Maassluis; geef om jezelf en de anderWe willen allemaal graag in harmonie met elkaar samen leven. Veel mensen willen hun leven graag met een ander delen. Relatietherapie in Maassluis kan er voor zorgen dat je binnen je relatie blijft groeien. Is er minder ruimte de laatste tijd en lopen jij en je partner al enige tijd tegen dezelfde problemen aan? Dan is relatietherapie in Maassluis misschien een manier om te ontleden waar het in de relatie vastloopt en waar de gesprekken vastlopen die jij en je partner met elkaar voeren. Relatietherapie in Maassluis bij zelfbewustzijn.nl richt zich, zoals de naam al doet vermoeden, op het vermogen van mensen naar zichzelf te kijken. Al met al zijn we geneigd de ander de schuld te geven van de problemen die we in ons leven ervaren. We komen vaak niet verder dan met onze vinger te wijzen. Die ander en niet wijzelf zijn de oorzaak van het lijden dat we ervaren. Natuurlijk is een relatie een samenspel van twee mensen, van actie reactie, maar een gezonde relatie met een ander onderhouden begint toch echt altijd met het kennen van je eigen patronen en het ontdekken van wie jij nu werkelijk bent. Hoe sta jij in het leven en wat wil je echt? Relatietherapie in Maassluis bij zelfbewustzijn.nl is therapie die gericht is op deze vragen en het vermogen, of de ontwikkeling van het vermogen tot zelfreflectie. De therapie is gericht op:

  • Het ontwikkelen van zelfbewustzijn;
  • Het vinden van harmonie in de relatie;
  • Het blootleggen van bepaalde denkpatronen.

Relatietherapie in Maassluis; wanneer we niet meer weten hoe nu verder

Soms lopen onze relaties zo stroef dat we er geen zin meer in hebben. Waar we vroeger tot het bittere eind doorvochten, gooien we nu sneller de handdoek in de ring. Het moet ten slotte wel leuk blijven. We leveren een deel van onszelf in om onze relatie maar in stand te houden. Relatietherapie in Maassluis bij zelfbewustzijn.nl is gericht op het scheppen van helderheid binnen de relatie. Relaties komen in vele vormen en maten. Geen relatie is hetzelfde. Het is altijd een uniek samenspel van reactie, en actie. Relatietherapie in Maassluis is de manier om erachter te komen of jouw relatie beter kan worden en op welke manier jij en je partner tegemoet kunnen komen. Soms is het simpelweg nodig om de structuur van de relatie zoals hij als vanzelfsprekend is ontstaan, te doorbreken. Soms is het nodig om verandering aan te brengen. Maar daarvoor moet jij en ook je partner wel eerst de vinger op de zere plek leggen. Waar gaat het precies mis en wat moeten jullie doen om er voor te zorgen dat de relatie blijft lopen en weer harmonieus wordt. Relatietherapie in Maassluis kan helpen met het scheppen van het soort inzicht dat nodig is om verandering teweeg te brengen. Relatietherapie in Maassluis is de therapie bij uitstek die je verder helpt.

Samengestelde gezinnen

Doordat veel mensen scheiden, zijn er ook veel nieuwe relaties die bestaan uit samengestelde gezinnen. Deze constructies zijn vaak tamelijk complex en vragen dan ook om veel aandacht en ook veel vermogen tot zelfreflectie en openheid. Jouw partner neemt een hele geschiedenis met zich mee en dat kan zijn weerslag op de nieuwe relatie hebben. Met relatietherapie in Maassluis kun je de volgende stap zetten naar harmonie binnen een relatie die misschien al enige tijd niet meer zo goed loopt. Voel je je ongelukkig in je relatie en wil je graag de volgende stap zetten naar meer harmonie. Neem contact op en zet de stap naar een prettig samen zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn