Ik ben een kindercoach in Den Haag

9 november 2018

Posted in Coaching en Workshops

Wanneer u merkt dat uw kind niet lekker in zijn of haar vel zit, kan het nuttig zijn om een keer een afspraak met mij als kindercoach in Den Haag in te plannen. Als kindercoach in Den Haag kan ik namelijk veel voor uw kind betekenen en ik wil u daarom ook graag uitnodigen om een keer naar mijn site te komen kijken om hier meer te lezen over het werk dat ik als kindercoach in Den Haag kan doen. Ik heb heel veel ervaring met het begeleiden van kinderen om hun eigenheid weer terug te halen. Wij leven vandaag de dag namelijk in een drukke maatschappij waarin veel van kinderen gevraagd wordt. Het is dan ook niet moeilijk om in een dergelijke maatschappij je persoonlijke kwaliteiten en eigenschappen te laten ondersneeuwen. Ik wil u graag uitnodigen om een keer naar mijn site te komen kijken om te zien welke mogelijkheden ik als kindercoach in Den Haag allemaal in huis heb om ervoor te zorgen dat uw kind zich weer helemaal goed kan voelen. Ik heb heel veel ervaring met het werken met kinderen en ik heb dan ook al heel veel kinderen weer goed laten voelen. Mocht u interesse hebben in een afspraak, dan kunt u zich altijd even bij mij melden. Ik sta altijd voor u klaar om u te woord te staan en ik hoop daarom ook dat u snel iets van u wilt laten horen. Wacht ook vooral niet te lang. Het is namelijk voor een kind belangrijk dat het kan zijn wie het wil zijn en het is zonde om dit pas heel laat te gaan stimuleren. Vandaar dat ik ouders altijd aanraad om zo snel mogelijk bij mij aan te kloppen zodat wij zo snel mogelijk aan de slag kunnen gaan om het kind weer zijn eigen unieke persoonlijkheid te kunnen laten zijn.

Hoe ga ik als kindercoach in Den Haag te werk

In mijn werk als kindercoach in Den Haag maak ik heel veel gebruik van paarden. Het is namelijk zo dat dieren een spiegel voor de ziel kunnen zijn. Wanneer u namelijk niet helemaal rustig bent, zal een paard dat ongetwijfeld merken. Het is daarom ook de ultieme therapeut en u zult merken dat uw kind ook heel rustig kan worden van het paard. Ik wil u daarom als kindercoach in Den Haag uitnodigen om een keer naar mijn pagina te komen kijken omdat u hier ook foto’s van mijn paard kunt bekijken. Het is belangrijk om op te merken dat wanneer uw kind bang is voor paarden of er simpelweg niets mee heeft, dat geen belemmering hoeft te zijn om een behandeling te gaan volgen. Het is namelijk zo dat ik als kindercoach in Den Haag zorg dat uw kind met het paard werkt, en er niet op hoeft te zitten. Uiteraard hou ik daarbij altijd rekening met de wensen van het kind. Als deze niet met het paard wil werken, zal ik hem of haar nergens toe verplichten. Dat is de kracht van mij als kindercoach in Den Haag; ik zorg dat uw kind krijgt wat het nodig heeft om zo zijn of haar persoonlijkheid optimaal tot bloei te laten komen.

Schrijf u vandaag nog in

Wanneer u na het lezen van het voorgaande wel oren heeft gekregen naar mijn behandeling, kunt u zich opgeven via mijn site. Hier kunt u ook:

  • meer lezen over mijn manier van werken
  • foto’s bekijken van mijn paard
  • de tarieven vinden voor mijn behandelingen

Heeft u nog vragen? Surf dan snel even naar de site van Paulaudondekcoaching.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn