Een verplaatsbaar windscherm is de aanwinst van onze tuin

30 december 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Wij zijn een buitengezin, als we vrij zijn zitten we altijd in de tuin. Er staat een limonade kan op tafel en we zijn allemaal heerlijk bezig. De kinderen spelen in de tuin en mijn man en ik vinden het heerlijk om ons bezig te houden met de planten. Aan het einde van de middag zijn we allemaal moe en voldaan en zitten we graag aan onze tuintafel. Maar we wonen in een open gebied waar er sprake is van veel wind. Dit maakt het voor ons niet altijd even prettig om lang stil te blijven zitten. Ondanks dat we buiten mensen zijn vinden we een koude wind niet fijn. We dachten er over na hoe we dit moesten oplossen, ik vond dat een overkapping een goed idee was maar toen bedacht mijn man dat de wind zich ook verplaatst. Een overkapping is leuk maar die kan je niet mee bewegen. Dit was een lastig dilemma voor ons tot we op de website van Ter Huurne terecht kwamen. Een verplaatsbaar windscherm dat leek ons een geweldige oplossing voor dit probleem.

Een verplaatsbaar windscherm om langer buiten te zitten

We waren dan ook dol gelukkig toen het windscherm binnen kwam. Die middag zaten we weer buiten aan onze tuintafel toen er een stevig wind opkwam. We probeerde meteen het verplaatsbaar windscherm uit en gebruikte het om de wind tegen te houden. En wat was dit een verschil. We hadden nergens meer last van en hebben de hele middag heerlijk buiten gezeten. Wat een gemak en een luxe dat het windscherm altijd verplaatsbaar is omdat de wind inderdaad ook altijd anders staat. Hierdoor zitten we nu langer buiten zonder dat we het koud krijgen door de wind. Wat was ik blij dat we geen overkapping hadden genomen maar juist een verplaatsbaar windscherm, dit is veel effectiever omdat je het altijd neer kan zetten op de juiste plek. En verplaatsen is heel gemakkelijk en kan echt iedereen.

Waarom een windscherm een goede investering is

Het is natuurlijk een investering die we hebben gedaan en dat is altijd even spannend. Maar ik kan het echt iedereen aanraden, we zitten nu met veel plezier in de tuin zonder dat we last hebben van een koude windvlaag in de rug. Dit maakt het ongemakkelijk om lang stil te zitten. En aangezien we een gezin zijn wat altijd buiten is, is dit voor ons een investering die goud waard is. Ik kan het iedereen aanraden om een verplaatsbaar windscherm aan te schaffen. Waarom wil je een verplaatsbaar windscherm?

  • Blijf langer buiten zitten zonder dat je last krijgt van koude wind in je rug
  • De wind staat altijd anders, met dit windscherm kan je het verplaatsen en op de juiste manier neerzetten.
  • Hierdoor blijf je warm en comfortabel buiten zitten.
  • Het verplaatsen is heel gemakkelijk en kan echt iedereen
  • De windschermen zijn voorzien van gehard veiligheidsglas, dit is hetzelfde glas als in je auto.
  • Als het ooit kapot gaat dan komen er geen scherpe scherven vrij zodat het veilig blijft voor de omgeving.

We zijn heel blij met het verplaatsbaar windscherm van Ter Huurne De wind draait altijd en met deze oplossing kunnen we tot laat buiten blijven zitten zonder dat we last hebben van de wind. Het enige wat we hoeven te doen is het windscherm even te verplaatsen. Het is heel gemakkelijk om dit te doen. Ik kan het iedereen aanraden om dit aan te schaffen. Gebruik een verplaatsbaar windscherm en geniet ook langer in je tuin via premonta.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn