Elke vrijdag kreeft eten

29 december 2018

Posted in Ondernemers en Particulieren

Het is een avond waar we altijd naar uitkijken. Elke vrijdag avond is het dan ook weer feest. We maken dan even tijd voor elkaar. Als ouders van twee jonge kinderen is het makkelijk om elkaar uit het oog te verliezen. We vinden het dan ook onwijs belangrijk om tijd te maken voor elkaar. Elke vrijdag avond gaan we dan ook een hapje eten bij ons favoriete restaurant. We zijn fijnproevers en houden van een goede maaltijd. We zijn dan ook gek op kreeft. Nu is kreeft een speciaal gerecht en kan niet iedereen dit lekker klaarmaken. Kreeft eten bij de eetkamer vinden wij echt heerlijk. Als kreeft eten nog op je bucketlist staat ga hier dan eens naar toe, hier kan je echt heerlijk eten.

Hier kan je heerlijke kreeft eten

Wij zijn dus gek op vis, daar maak je ons heel gelukkig mee. Helaas kan je niet overal even lekker eten. Vis en kreeft zijn dan ook gerechten die om een goede kok vragen. We zijn nu bij meerdere restaurantjes geweest maar nergens aten we zo lekker als bij dit restaurant. De kreeft is er heerlijk en we hebben nergens zulke goede kreeft gegeten. Daarom is dit onze favoriete restaurant en zitten we er elke week weer. Alleen kreeft eten is misschien niet zo spannend, bij je kreeft wil je vast een geschikte wijn drinken. Misschien wil je er ook nog een gerecht bij eten. Als je geen  idee hebt wat hier goed bij past dan helpen de koks je graag verder. De koks vertellen je tot in details wat je het beste bij de kreeft kan eten. De leukste combinaties zijn mogelijk en elke week worden we weer verrast door een andere combinatie. Ik breng hier dan ook graag mijn vrijdag avond door. Ik weet zeker dat elke visliefhebber hier graag een hapje komt eten. Het is een beleving om hier te eten en elke week genieten we er weer enorm. Kreeft eten is dan ook onze favoriete bezigheid. Het is smaakvol, heerlijk en ook nog eens gezond. We eten dan ook met veel plezier bij ons favoriete plekje. Elke week is er een vaste tafel voor ons gereserveerd en dat vinden we heel bijzonder.

Verse kreeft was nog nooit zo lekker

Je hebt ze vast wel eens gekocht. De kreeftblokjes van de supermarkt heb je vast wel eens gebruikt in een gerecht. Ik kan je vertellen dat de smaak hiervan niet in de buurt komt van verse klaargemaakte kreeft. De smaak van de kreeft die je hier gaat eten is niet te vergelijken met die van de supermarkt. Het is jammer dat veel mensen nog niet eerder echte kreeft hebben gegeten. Ik kan iedereen dan ook aanraden om dit te proberen want het is heerlijk. Waarom wil je kreeft eten bij de eetkamer:

  • Als je echt een goede kreeft wilt eten
  • De koks helpen je graag verder met het samenstellen van een menu.
  • Het is een gezellige en sfeervolle plek waar je lekker kan eten.
  • Kreeft en vis eten is gezond en erg lekker.
  • Ontdek welke gerechten goed passen bij kreeft.

Een belevenis.

We eten elke week met veel plezier kreeft bij de Eetkamer. We vinden het heerlijk om hier te eten en genieten er elke week weer van. Een goed kreeftgerecht moet klaargemaakt worden door een goede kok. En elke week is het weer heerlijk. Als je gek bent van kreeft of graag vis eet ga hier dan een keer eten. Wil je ook goede kreeft eten? Neem dan een kijkje op deeetkamer.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn