Een brandwerende koffer is geen overbodige luxe, ook niet in ons digitale tijdperk.

6 juli 2018

Posted in Woning en Tuin

Hoewel de mogelijkheden eenvoudig en vrijwel oneindig zijn om documenten te digitaliseren, bepaalt wetgeving dat veel data jaren analoog beschikbaar moeten zijn. Daarvoor is de brandwerende koffer prima geschikt. Ook als men veel reist en de tijd goed wil besteden door stukken door te lezen ten behoeve van een vergadering of symposium, is een brandwerende koffer geen overbodige luxe, immers uit onderzoek is gebleken dat regelmatig belangrijke stukken verdwijnen door kleine of grote branden. Het is dan ook steeds meer een vertrouwd gezicht dat (zaken)mensen reizen met een brandwerende koffer. Bij Kluis.be kan tegen aantrekkelijke prijzen een drietal luxe koffers worden aangeschaft dat voldoet aan de scherpste eisen. De volgende specificaties voor een brandveilige koffer zijn daarbij aan de orde:

  • voor het brandveilig opbergen van waardepapieren en kostbaarheden
  • draagbare mobiele koffer met praktisch handvat
  • gecertificeerd 30 minuten brandwerend
  • papier is 30 minuten veilig
  • heeft standaard een sleutelcilinderslot met twee sleutels
  • oerdegelijk door slagvast kunststof behuizing
  • waterproof in een neutrale kleur grijs

Deze First Alert brandwerende koffer beschermt belangrijke papieren, documenten, gegevensdragers en kostbaarheden tegen brand. De koffer heeft een solide sleutelslot en is handzaam in comfortabel in het vervoeren met een geïntegreerd handvat.

Welke brandwerende koffer is geschikt voor welke situatie? Uitgangspunt is veiligheid, gemak en praktische toepassing.

Bij Kluis.be zijn drie specifieke soorten koffers verkrijgbaar, namelijk de First Alert 2011, een praktische kleine brandwerende koffer in de vorm van een documentkoffer. Deze is op dit moment scherp geprijsd van € 56,95 voor € 42,95. Daarnaast is de wat grotere First Alert 2017 beschikbaar voor het vervoer en beschermen van meer inhoud. Deze is nu verkrijgbaar van € 68,95 voor € 48,95 wat gezien mag worden als een super aanbieding. Tenslotte is te koop het grootste model First Alert 2037 van € 119,95 voor € 89,95. Deze brandwerende koffer kan zeer veel documenten bevatten en daarvoor zijn speciale hangmappen beschikbaar voor € 14,95 per 10 stuks. Alle drie de modellen voldoen aan de meest strenge eisen van veiligheid, kunnen makkelijk worden vervoerd en zien er mooi maar onopvallend uit. Als reiziger krijgt men hiervan een prettig gevoel. Immers zijn de documenten in de brandwerende koffer veilig, maar tevens reist men met een mooie, strak vormgegeven koffer. Velen hebben in het verleden spijt gekregen dat zij niet met een brandwerende koffer hebben gereisd, waardoor zij na een kleine binnenbrand alle belangrijke papieren of kostbaarheden zijn verloren. Uiteraard met veel schade tot gevolg. Dat hoeft nu echt niet meer met de brandwerende koffer van Kluis.be.

Het juiste adres voor de beschreven artikelen is Kluis.be. Een betrouwbaar adres voor een betrouwbaar product.

Bij Kluis.be kan men niet alleen brandwerende koffers kopen, maar het assortiment is breed met allerlei veilige en praktische kluizen voor het bewaren van kostbaarheden, waardepapieren en gevoelige informatie. Alle kluizen zijn verkrijgbaar met als gemeenschappelijk kenmerk dat ze uitermate solide zijn en uw spullen beschermen tegen inbraak en brand. Er is onderscheid in brandkast en kluis, maar beide soorten zijn veilig en robuust. Een greep uit het assortiment: de Sun Safe Electronic serie, de Technomax kluizen, de Salvus Torino en de DRS Combi Fire K & E en de machtige Euro Defender en Royal Safe Kluizen. Voor informatie over de producten en de te leveren diensten is de klantenservice bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer 0575-571616. Uiteraard ook via internet bereikbaar op info@fortimaxbeheer.nl, mailen kan naar kantoor@fortimaxbeheer.nl. Het kantoor is gevestigd in Zutphen aan de IJslandseweg 1, 7202 CL. Wees zuinig op uw waardevolle spullen en vertrouwelijk informatie met producten van Fortimax Beheer via Kluis.be.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn