Kiezen voor de cursus praktijkopleider

21 juni 2018

Posted in Cursus en Opleidingen

Als je ergens nieuw komt te werken, dan is dat altijd natuurlijk een erg spannende ervaring. Wat mij door de jaren heen vaak is opgevallen is dat de training van nieuwe medewerkers vaak zeer slecht is binnen bedrijven. Dit is dan ook iets waar ik altijd verandering in probeer te brengen binnen de bedrijven waar ik voor werk. En mijn huidige werkgever vindt dat net als ik een zeer belangrijk punt. Wij besteden er dan ook veel aandacht aan om nieuwe medewerkers zo goed mogelijk op te leiden en in het begin goed te begeleiden op de werkvloer. Toch is dit makkelijker gezegd dan gedaan en al snel kwamen we op het idee om hier een cursus praktijkopleider voor te volgen. Dit was dan ook iets waar ik zeker veel interesse in had en ik ben dan ook direct op zoek gegaan naar de mogelijkheden op dit gebied. Zo kwam ik terecht op de website van het bedrijf Terra Trainingen. Hier hebben ze namelijk de cursus praktijkopleider waar wij veel interesse in hadden. Deze erkende onderwijsinstellingen biedt verschillende kenmerken aan waar wij meteen enthousiast over waren.

  • Ervaren praktijkdocenten
  • Speciaal voor werkenden
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Wanneer je een kijkje gaat nemen op de website van het bedrijf Terra Trainingen dan zal je niet alleen kunnen vinden welke opleidingen en cursussen zij hier allemaal aanbieden, maar ook wat ze nog meer aan te bieden hebben om deze opleidingen en cursussen zo goed mogelijk te maken. Zo werken zij altijd samen met ervaren praktijkdocenten. En dat merk je zeker aan de inhoud van de cursus. Ik kan alleen spreken over de cursus praktijkopleider, maar dit is mij zeker zeer goed bevallen.

Het inschrijven voor de cursus praktijkopleider

Toen ik eenmaal ontdekt had wat zij allemaal te bieden hadden bij dit bedrijf, was het voor mij wel duidelijk dat ik graag mij wilde gaan inschrijven voor de cursus praktijkopleider. Dit heb ik dan ook vrijwel direct gedaan en ik heb hier nog geen moment spijt van gehad. Niet alleen wordt de cursus op een centrale locatie gehouden, ook werd me tijdens de eerste les al duidelijk dat ik heel erg veel op zou gaan steken van deze cursus praktijkopleider en dat klopte inderdaad ook! Ik heb de cursus praktijkopleider inmiddels helemaal afgerond en ik ben maar wat blij dat ik ervoor gekozen heb om deze cursus te volgen. Ik ben er nu veel zelfverzekerder van wat ik moet doen als praktijkopleider en hoe ik dit het beste in de praktijk kan toepassen. Natuurlijk leer je van je eigen ervaringen ook een hele hoop, maar het volgen van deze opleiding heeft me flink wat fouten maken doen voorkomen.

Een echte aanrader

Wil jij ook graag als praktijkopleider aan de slag? Dan kan ik je absoluut aanraden om je vandaag nog in te schrijven voor de cursus praktijkopleider. Ik ben er eigenlijk nog steeds heel erg verbaasd over hoeveel ik wel niet van de cursus heb opgestoken. Op de website hebben zij inderdaad de informatie staan dat zij werken met ervaren praktijkdocenten, maar ik heb dit wel vaker gezien bij bepaalde opleidingen en dit bleek tijdens de opleiding dan toch niet heel erg naar voren te komen. Dit is iets waar je bij Terra Trainingen niet bang voor hoeft te zijn. Zij zorgen er hier wel voor dat je de juiste informatie krijgt en dat je daarmee dus direct in de praktijk mee aan de slag kunt gaan. Dit is dan ook precies wat ik gedaan heb en ik had er niet blijer mee kunnen zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn