Drukwerkdeal

24 september 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Bestellen via Drukwerkdeal wordt voor iedereen makkelijk gemaakt. Zowel ondernemers als particulieren kunnen hier terecht. De website Drukwerkdeal.nl is zo ingericht dat het voor iedereen kinderlijk eenvoudig is een bestelling te doen en zelf zijn ontwerpen samen te stellen. Dat doe je namelijk bij Drukwerkdeal. Je creëert je eigen materialen en stelt de vormgeving samen. Van formaat tot aan de luxe afwerking om jouw artikel nog unieker te maken om op te vallen. De bedoeling van drukwerk is dat het moet opvallen en representatief moet zijn. Dat bereik je nog meer met de beste druktechnieken en hoogwaardige materialen. Op Drukwerkdeal.nl kan je voor iedere prijs het drukwerk samenstellen en bestellen die jij nodig hebt voor je organisatie. Ook als je het moet doen met een beperkt budget, ontvang jij nog steeds bij Drukwerkdeal goede materialen die geschikt zijn om uit te delen of te versturen. Op de website Drukwerkdeal.nl zijn er uiteenlopende categorieën die allemaal dezelfde indeling hebben en beschikken over een uitgebreid aantal keuzes. Of het nou gaat om kantoorartikelen als briefpapier en enveloppen of bierviltjes of vlaggen. Voor alle keuzes zijn er uiteenlopende variaties te maken. Zo ben je de ontwerper van de materialen die dankzij Drukwerkdeal helemaal uitgewerkt zijn.

Ruime keus bij Drukwerkdeal.nl

Voor het bestellen van alle artikelen bij Drukwerkdeal.nl, stuur je het ontwerp mee dat afgedrukt moet worden. Vaak wordt je gevraagd het betreffende bestand toe te voegen. In de tab ‘Aanleveren’ staan de informatiesheets. Deze zijn van groot belang voor je bestelling. In de informatiesheets staan de specificaties voor de ontwerpbestanden. Wanneer dit opgevolgd wordt, kan het ontwerp zo optimaal mogelijk afgedrukt worden op het betreffende voorwerp. Naast papieren bedrukkingen als posters, flyers, brochures en informatiemappen, bedrukt Drukwerkdeal.nl ook uiteenlopende artikelen als keycords, pennen, sleutelhangers en usb-sticks. Zelfs drinkflessen en paraplu’s kunnen bedrukt worden in de stijl van de organisatie, feest of evenement. Je hoeft tenslotte geen bedrijf te hebben om hier materialen te laten afdrukken. Ook als je een leuk feest gaat geven waarvoor je materialen helemaal in stijl wilt hebben, kan je bij Drukwerkdeal feestelijke artikelen laten bedrukken. Denk daarbij aan allerlei horeca-artikelen die je kan bestellen zoals glazen en onderzetters. Via de categorie Horeca komt bij de subcategorie Evenementen. Hier vind je ballonnen die bedrukt kunnen worden met de naam voor wie het feest bestemd is of met een tekst dat toepasselijk. Je kan ook geweldige doeken af laten drukken met een bijpassende foto. Er is volop keus in het assortiment van Drukwerkdeal.nl.

Geef je eigen ontwerpen door

Voor sommige artikelen is de ontwerptool zelfs te gebruiken bij Drukwerkdeal. Ideaal als je graag zelf wilt ontwerpen, maar niet die goede programma’s hebt. Voordeel is meteen dat jouw ontwerp ook voldoet aan de eisen van Drukwerkdeal.nl. Helaas is het niet voor alle producten beschikbaar. Klik op de optie Online Ontwerpen en de variaties van het product verschijnen waarvoor de ontwerptool van Drukwerkdeal te gebruiken is. Vaak zijn dan al veel specificaties vastgesteld zoals:

  • Het type papier
  • Het gewicht van het papier
  • De afwerking van het papier
  • Het formaat
  • Bedrukkingstype

Gewoonlijk zijn het de meest gangbare eigenschappen die vaak gebruikt worden voor dat type artikel. Voor de posters van Drukwerkdeal.nl komen de enkelzijdige full color bedrukte posters in aanmerking met het formaat A0, A1, A2 en A3. Bij het gebruik van je eigen ontwerpbestanden, selecteer je op Drukwerkdeal.nl onder meer het formaat en het type papier. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, dan heeft Drukwerkdeal specialisten bij de klantenservice zitten die de klanten telefonisch of via de chat op weg kunnen helpen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn