Deze rondreizen door Peru zijn met zorg samengesteld

21 september 2018

Posted in Vakantie en Recreatie

Wilt u met uw partner rondreizen door Peru? Dan bent u zeker niet de enige. Wij van To Peru zien absoluut een stijging qua boekingen. En dat is voor ons goed nieuws. Kijk zelf eens op de site van toperu en laat u overtuigen door de rondreizen door Peru die wij op dit moment kunnen aanbieden. Geen enkele reis is dezelfde, ook niet de 6 rondreizen door Peru die wij standaard aanbieden en die ook u kunt selecteren. Want alleen al het weer is iedere keer weer anders net als de groep waarmee u al dan niet rondreist. Want natuurlijk bepaalt u zelf het tempo van deze rondreizen door Peru net als de grootte van de groep waarmee u wilt reizen. Bijvoorbeeld met een groepje vrienden van uw studie of werk, uw gezin of helemaal alleen? Bij ons kan dit allemaal op maat gemaakt worden. Dergelijke groepsreizen waarin u niemand kent kan ook een mooie aangelegenheid zijn om juist nieuwe interessante mensen te leren kennen. Spijker uw Spaans maar bij en kijk online naar onze rondreizen door Peru. Zoals u zult zien kunt u ook allerlei zogenaamde blokken selecteren. Een blok naar Machu Picchu bijvoorbeeld of een blok naar het hoogste meer op Aarde: het Titicacameer en zijn eilanden. Deze bouwstenen kunt u selecteren en deselecteren zodat u een uiteindelijk plan hebt gemaakt die qua duur, kosten en activiteiten aansluit op uw wensen.

Waarom gaat u niet eens rondreizen door Peru en de omringende landen?

U vindt per bouwsteen een uitgebreide weergave van de dingen die u mag verwachten tijdens deze activiteit. Daarnaast vindt u er de duur, doorgaans 2 tot 5 dagen en de kosten zijn meestal op aanvraag. Nadat u een reis hebt samengesteld kunt u het aan ons doorgeven. Wij geven u dan een vrijblijvende inzage in de prijs en zullen u adviseren welke samenstelling topografisch gezien het meest voor de hand liggend is. U wilt tijdens uw rondreizen door Peru niet te veel bezig zijn met heen en weer reizen dus een lineaire trip is aanbevolen. Maar ook dit is uiteindelijk geheel aan u: de klant is bij ons de koning. Als u daadwerkelijk akkoord gaat met de samengestelde reis voor u en uw reisgenoten dan mag u het volgende werk van ons verwachten:

  • We maken een gedetailleerd programma voor u en al uw reisgenoten,
  • We nemen contact op met alle verblijfplaatsen tijdens deze rondreizen door Peru en boeken de overnachtingen bij de hotels waar wij nauw mee samenwerken,
  • Ook gidsen worden geboekt net als al het vervoer dat u nodig zult hebben. Denk daarbij aan terreinwagens, bussen en soms is zelfs een helikoptervlucht nodig.

Het enige dat u eigenlijk moet regelen voor deze rondreizen door Peru is de vlucht van en naar Nederland. Zorg ervoor dat u op tijd boekt want dan weet u zeker dat het aansluit op uw reisschema. Daarnaast is het meestal voordeliger om ver van te voren al een vlucht te boeken.

U kunt bij ons zelfs uw programma samenstellen

Rondreizen door Peru zal een onvergetelijke ervaring zijn. U komt in contact met een cultuur die u niet in Europa, sterker nog, nergens in de wereld tegen kunt komen. De oeroude Inca-cultuur heeft in de huidige bevolking zeker zijn indrukken achtergelaten. Klinkt u dit allemaal als muziek in de oren? Vraag dan een offerte aan of stel uw vragen als u eerst nog even de kat uit de boom wilt kijken. Wij staan telefonisch en via de mail voor u klaar om al uw prangende vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn