Ga met je geliefde naar een romantische spa

19 september 2018

Posted in Vrije tijd en Hobby

Hoe leuk is het om je lief eens te verrassen? Om iets aan hem of haar te geven om te laten zien dat je om diegene geeft. Heel erg leuk natuurlijk maar eigenlijk doen we het te weinig. Ik bedoel dan ook niet dat je een duur cadeau voor iemand moet kopen, maar denk bijvoorbeeld eens aan een romantische spa. Natuurlijk kun je een horloge geven, nieuwe kleding of een leuk boek. Dat vindt hij of zij natuurlijk ook hartstikke leuk. Maar eigenlijk vinden mensen het vaak veel leuker om een ervaring te krijgen, een beleving. En daarom is een romantische spa de ideale plek om naartoe te gaan. Even geleden was mijn man jarig en ik had geen idee wat ik hem moest geven. Eigenlijk heeft hij alles al en daarom was het moeilijk om iets te bedenken. Aangezien we allebei een druk leven hebben met ons gezin en onze banen, leek het me een goed idee om een dagje iets leuks te doen met z’n tweeën. En het leek me voor ons allebei heel goed om iets te doen voor de ontspanning. Dus ik koos voor een romantische spa.

Deze romantische spa is geweldig

Ik besloot dat we een dag naar Amsterdam zouden gaan. Eerst ergens ontbijten, dan naar de romantische spa en in de avond lekker ergens een hapje eten. Ik vond het nog best lastig om een romantische spa uit te kiezen, aangezien er best veel worden aangeboden maar ze lang niet allemaal even goed zijn. Ik ben bijvoorbeeld in een wellness geweest waar het echt niet goed schoon was en dat vond ik verschrikkelijk. Ook vind ik het belangrijk dat je waar voor je geld krijgt. Soms was het schreeuwend duur en hing er bijvoorbeeld geen aangename sfeer. Toen ik vriendinnen vroeg of zij een romantische spa kenden, kreeg ik meerdere positieve verhalen over Spa 1001. Ik ben direct een kijkje gaan nemen op de site spa1001.nl en het leek me heel leuk. Alles klopte eigenlijk en ik vond direct het arrangement dat ik wilde. Ik heb een reservering geplaatst en heb dit als cadeau aan mijn man gegeven. Hij was er dolblij mee en de volgende dag gingen we al gelijk naar Amsterdam voor een dagje in een romantische spa…

Geef je relatie een boost in deze wellness

Ben je op zoek naar de ultieme vorm van ontspanning? Ga dan naar de site van Spa 1001 en maak een afspraak, want dan krijg je:

  • Diverse arrangementen
  • Goede verhouding prijs en kwaliteit
  • Zeer goede hygiëne

Het is heerlijk om een dag in deze wellness door te brengen, we hebben er zo van genoten. Je moet af en toe weer echt even tijd voor elkaar nemen want in onze drukke levens vergeten we dat nogal eens. We zijn er niet alleen lichamelijk van opgeknapt maar zeker ook geestelijk. Je hebt het zo nu en dan echt even nodig om het dagelijkse leven achter je te laten en alleen maar bezig te zijn met jezelf en elkaar. Je voelt je ook echt helemaal gereinigd, het is ook heel goed voor je lichaam en dat voel je. Als je niet lekker in je vel zit of je voelt je niet echt energiek, neem dan even de tijd om naar Spa 1001 te gaan. Het is maar een kleine investering die je echt heel veel zal opleveren. En dat er een romantische sfeer hangt, is helemaal mooi meegenomen. Het heeft onze relatie echt weer even een boost gegeven en dat hadden we nodig. Het is zeker voor herhaling vatbaar.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn