Ben je op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies? 

24 januari 2019

Posted in Financiën en Verzekeringen

Als je een huis wilt gaan kopen, heb je daar natuurlijk een hypotheek voor nodig. Hier zitten heel wat voorwaarden en regels aan vast en het kan, vooral als het de eerste keer is dat je een huis gaat kopen, lastig zijn om de juiste hypotheek te vinden. Via je eigen bank kun je uiteraard een hypotheek afsluiten, maar dat is lang niet altijd de beste keuze. Als je een hypotheek wilt afsluiten, vraag dan om onafhankelijk hypotheekadvies bij een erkend hypotheekadviseur. Een onafhankelijke hypotheekadviseur kan jou voorzien van hypotheekadvies die past bij jouw situatie. Je kunt zo honderden euro’s besparen op je hypotheek. 

Onafhankelijk hypotheekadvies bij Van Bruggen Adviesgroep 

Als je dus op zoek bent naar onafhankelijk hypotheekadvies, kun je het beste een erkend hypotheekadviseur inschakelen. Deze kijkt samen met jou naar jouw specifieke situatie en kan je helpen aan een passende hypotheek. Wanneer je bijvoorbeeld voor een hypotheek of hypotheekadvies naar je bank gaat, zul je waarschijnlijk in alle gevallen duurder uit zijn dan wanneer je een hypotheek afsluit bij een andere partij. Je bank is namelijk niet de enige partij waarbij je een hypotheek kunt afsluiten. Er zijn genoeg andere bedrijven die jou een hypotheek kunnen verstrekken, maar je moet ze dan wel weten te vinden. Kom in dat geval voor onafhankelijk hypotheekadvies langs bij Van Bruggen Adviesgroep. Van Bruggen Adviesgroep heeft jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening en kan je dus uitstekend voorzien van hypotheekadvies. Of je nu voor het eerst een huis gaat kopen, of al een hypotheek hebt, je kunt bij Van Bruggen Adviesgroep altijd terecht. Van Bruggen Adviesgroep kan je ook van dienst zijn bij andere zaken dan alleen onafhankelijk hypotheekadvies. Je kunt bij hen bijvoorbeeld ook terecht voor: 

  • Verzekeringen 
  • Financieel advies 
  • Leningen 
  • Makelaardij 

Voor alles wat met financiële dienstverlening te maken heeft, kun je dus bij Van Bruggen Adviesgroep terecht. Van Bruggen Adviesgroep heeft meerdere vestigingen door het hele land zitten, dus er is vast wel een kantoor bij jou in de buurt. Het eerste kennismakingsgesprek is bij Van Bruggen Adviesgroep geheel gratis, dus kom vooral langs en laat je informeren. Het maakt dan niet uit of het hier gaat om je eerste hypotheek of je tweede hypotheek. Ook in het geval van een lopende hypotheek en bijvoorbeeld een overlijden of een echtscheiding kan Van Bruggen Adviesgroep helpen. De hypotheekadviseurs van Van Bruggen Adviesgroep luisteren naar jouw persoonlijke wensen en kunnen je hypotheekadvies op maat bieden die perfect aansluit op jouw situatie. In de meeste gevallen bespaar je hier ook een hoop geld mee. Wanneer je namelijk een hypotheek af kunt sluiten bij een andere aanbieder dan je eigen bank, betaal je meestal een stuk minder rente. Daardoor kun je, wanneer je een hypotheek afsluit bij een andere geldverstrekker, tot wel meerdere tienduizenden euro’s besparen op je hypotheek. Dat geld kun je uiteraard veel beter gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het renoveren of verbouwen van je woning, of spaar het op voor een nieuwe auto of een leuke vakantie naar het buitenland. 

Maak nu een afspraak met een adviseur 

Als jij ook een voordelige hypotheek wilt en jaarlijks veel geld wilt besparen, vraag dan onafhankelijk hypotheekadvies aan bij Van Bruggen Adviesgroep. Kijk op https://www.vanbruggen.nl/hypotheekadvies voor meer informatie of kom langs in een van de vestigingen bij jou in de buurt. Het eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis, dus het loont zeker om een afspraak met een adviseur te maken. Maak nu een afspraak met een hypotheekadviseur van Van Bruggen Adviesgroep via https://www.vanbruggen.nl/ en kijk hoeveel jij kunt besparen op je hypotheek. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn