Wilt u uw urenregistratie verbeteren?

13 juni 2020

Posted in Helpdesk en Servicedesk

Onlangs hebben wij een enquete gehouden onder onze mensen om te kijken wat wij binnen ons bedrijf konden verbeteren en om te zien waar mensen tevreden over waren. Wij hebben toen gezien dat bijna iedereen binnen het bedrijf klaagde over de urenregistratie. Het gebeurde namelijk heel vaak dat mensen dachten dat ze de urenregistratie goed hadden ingevuld, maar dat er dan toch allerlei zaken mis waren gegaan en dat was heel erg vervelend om te merken. Ik heb daarom gekeken hoe wij dit probleem konden oplossen en wij hebben toen gezien dat wij maar beter niet ons oude programma voor de urenregistratie konden verbeteren, maar dat wij er verstandiger aan zouden doen wanneer wij gewoon zouden zorgen dat wij een nieuw programma voor de urenregistratie konden vinden. Wij hebben daarom meteen de daad bij het woord gevoegd en wij hebben gekeken wat de mogelijkheden waren om een aanbieder van een goed programma voor de. urenregistratie te vinden en wij hebben daarom goed op het internet gezocht naar de mogelijkheden die er werden aangeboden. Wij hebben gemerkt dat wanneer je naar de site van Teamleader.nl gaat, je hier heel veel interessante opties kunt vinden. Deze mensen hebben een site gemaakt waarop je heel veel middelen kunt vinden waarmee je je bedrijf naar een hoger plan kunt tillen. Wij hebben dan ook met veel plezier gekeken hoe wij voordeel zouden kunnen hebben van deze site. Wij hebben gemerkt dat wij hier een heel goed programma voor onze urenregistratie konden vinden en wij hebben daarom ook besloten dat het niet onverstandig zou zijn om even in contact te treden met deze mensen. Wij hebben gemerkt dat deze mensen goed met je mee kunnen denken over wat je het beste kunt doen als je aan je urenregistratie wilt werken. Wij hebben hun adviezen daarom goed in overweging genomen en uiteindelijk hebben wij toen gemerkt dat dit een perfecte oplossing zou zijn voor ons probleem. Wij zijn daarom ook al heel snel op dit systeem voor de urenregistratie overgestapt. 

Onze urenregistratie werkt nu vlekkeloos

Wij zijn zeer tevreden over het feit dat wij hier gekeken hebben naar mogelijkheden om onze urenregistratie te verbeteren. Wij hebben nu een heel goed programma en daar krijgen wij ook hele goede reacties op. Wij zijn daarom zeer tevreden over het feit dat wij Teamleader.nl benaderd hebben en wij hopen daarom ook dat wij nog heel lang de vruchten mogen plukken van dit programma voor de urenregistratie. Wij wilden graag even een artikel schrijven over dit bedrijf want wij hebben gemerkt dat deze mensen ons heel goed konden helpen.                                         

Wat kan Teamleader voor u doen? 

Mocht u ook problemen hebben met uw bedrijf op het gebied van de urenregistratie, dan kunt u:

  • Even naar de site van Teamleader.nl surfen 
  • Bekijken welke mogelijkheden u hier allemaal kunt vinden 
  • Met een medewerker bespreken hoe zij u het beste kunnen helpen 

Wij zijn blij dat wij deze mensen benaderd hebben want ons probleem is nu volkomen opgelost. Dat scheelt ons heel veel problemen.  

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn