Wat dacht u van een leuk golfuitje?

13 november 2019

Posted in Vakantie en Recreatie

Mijn vrouw en ik waren afgelopen jaar vijfendertig jaar getrouwd en ik wilde haar graag verrassen met een leuke activiteit. Ik heb daarom gekeken wat de mogelijkheden waren en al heel snel heb ik gezien dat het niet eenvoudig is om iets te verzinnen dat echt de moeite waard is. Ik heb toen inspiratie gedaan op het internet en daar heb ik allerlei leuke idee├źn gevonden. Het ding wat er met kop en schouders bovenuit stak, was een golfuitje. Ik heb daarom gekeken naar de mogelijkheden om dit golfuitje te boeken. Ik heb toen gekeken of de kosten mee zouden vallen van dit golfuitje en dat is nog wel even een ding. Wanneer je namelijk niet goed oplet, is de kans groot dat je een heel duur golfuitje boekt en dat is natuurlijk niet prettig. Ik ben daarom gaan kijken waar ik een goede deal kon sluiten en al heel snel heb ik toen de mensen van kruisselt.nl gevonden. Deze mensen hebben er alles aan gedaan om ons een mooie aanbieding te leveren. Ik ben toen even gaan kijken naar de mogelijkheden die wij hier aangeboden kregen en toen ik hier de de details van ons golfuitje ging doornemen, had ik al snel in de gaten dat ik dit aanbod eigenlijk niet kon weigeren. Je kunt hier namelijk een heel compleet golfuitje boeken en ik vroeg mij dan ook al heel snel af wie zo’n golfuitje zou kunnen en willen weigeren. Ik heb toen gemerkt dat wanneer je hier vroeg boekt, je heel veel korting kunt krijgen. Ik heb daarom meteen even de telefoon gepakt en ik heb even contact opgenomen met dit hotel. Je kunt hier voor een heel goede prijs een golfuitje boeken en dan heb je echt een heel mooi weekend of midweek. Ik heb mijn vrouw niets verteld, alleen dat we een weekendje weg zouden gaan. Uiteindelijk heb ik haar heel erg kunnen verrassen want ik wist dat ze graag een keer wilde gaan golfen en toen ze zag dat ik haar een golfuitje ging geven, was zij door het dolle heen. 

Ons golfuitje was heel erg mooi

Wij hebben een heel mooi weekend gehad en ik heb geen seconde spijt gehad van het golfuitje dat ik mijn vrouw cadeau heb gegeven. Zij heeft heel erg genoten en wij hebben ook heel goed leren golfen, voor zover dat natuurlijk kon in een weekend. Wij vonden de instructeur heel prettig en wij hebben een heel ontspannen workshop gehad. Ik ben daarom ook erg blij dat wij met dit hotel  in zee zijn gegaan. 

Wij gaan vaker naar dit mooie hotel 

Wij zijn heel blij dat wij met de mensen van kruisselt.nl in zee zijn gegaan. Wij hebben namelijk heel erg genoten van alles wat wij hier aangeboden kregen. Kortom:

  • Wij hebben een heel mooi weekend gehad 
  • Wij zijn blij dat wij zo fijn hebben kunnen golfen 
  • Wij gaan hier vaker een weekendje lekker golfen 

Zoekt u ook een mooi golfuitje? Dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van kruisselt.nl te gaan kijken. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn