Houdt u ook zo van vintage meubelen?

8 november 2019

Posted in Creatief en Decoratief

Ik ga binnenkort op mezelf wonen en ik heb de luxe dat ik een groot huis heb toegewezen gekregen. Ik stond namelijk al lang ingeschreven en ik heb geluk had dat ik een heel mooie zelfstandige unit gevonden heb. Ik wil deze ruimte graag mooi inrichten en daarom ben ik al een tijdje op zoek naar mooie meubels voor dit huis. Ik heb namelijk een mooie zithoek in mijn studio en het leek mij heel leuk om de ruimte met vintage meubelen in te richten. Ik zie dat heel veel mensen de mooiste interieurs maken met vintage meubelen en vandaar dat het mij leuk leek om te zien of ik ook voor een goede prijs vintage meubelen kon vinden. Het probleem was daarbij dat ik niet een heel ruim budget had. Het is namelijk zo dat ik net begin met studeren en ik heb weliswaar gespaard voor mijn spullen, maar een vermogen is het niet geworden. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om op een goede plek vintage meubelen te vinden. Ik heb allerlei winkels bezocht, maar heel vaak is het zo dat wanneer je dan mooie vintage meubelen gevonden hebt, daar ook een enorme prijskaart aan hangt. Dat is niet iets waar ik gelukkig van werd en daarom heb ik besloten om mijn manier van zoeken te gaan veranderen. Ik keek eerst namelijk vooral naar fysieke winkels voor vintage meubelen, maar ik kon net zo goed ook een keer op het internet gaan kijken naar mogelijkheden. Ik ben dus gaan kijken of ik ook een site zou kunnen vinden waar ik vintage meubelen zou kunnen kopen. Ook dat was eenvoudiger gezegd dan gedaan want als je vintage meubelen zoekt, dan kom je vaak op dezelfde sites terecht als waar ik ook de winkel van had gevonden. Gelukkig vond ik echter ook de site van mokana.nl. Deze site was alles wat ik nodig had want als het gaat over vintage meubelen, dan heb je hier echt iets moois te pakken. Deze site heb ik daarom ook met veel interesse bekeken want je raakt hier gewoon niet uitgekeken. 

Deze vintage meubelen zijn zeer scherp geprijsd

Wat ik heel mooi vond aan de site van mokana.nl is dat je hier niet alleen heel mooie vintage meubelen kunt kopen, maar deze blijken ook nog eens heel voordelig geprijsd te zijn. Dat is altijd mooi meegenomen natuurlijk en het was voor mij dan ook niet eenvoudig om een keus te maken. Uiteindelijk heb ik hier heel mooie vintage meubelen kunnen kopen en ik had niet verwacht dat ik zelfs geld van mijn budget zou overhouden. 

Bekijk het aanbod op de site

Mocht u nieuwsgierig geworden zijn naar het aanbod van deze winkel, dan kan ik u aanraden om:

  • Even naar mokana.nl te surfen 
  • Te bekijken wat u hier aan mooie opties te zien krijgt
  • Een bestelling te plaatsen als u ook van heel veel voordeel wilt profiteren 

Ik ben blij dat ik deze site gevonden heb want ik heb hier heel veel voordeel kunnen pakken. Ik ga deze site daarom zeker vaker raadplegen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn