Waarom ik een Magento 2 webshop heb laten maken

27 januari 2019

Posted in Webdesign en Webdevelopment

Vijf jaar geleden heb ik besloten dat ik minder vanuit kantoor wilde gaan werken en dat ik dus meer de wereld in wilde trekken. Dat betekende dat ik de overstap moest maken van kantoor- naar online werk en dat is mij uiteindelijk heel goed bevallen. Een van de dingen die ik in de loop der jaren geleerd heb, is dat je maar beter meteen goed kunt investeren in je bedrijfsmiddelen. Toen ik namelijk begon als online ondernemer, heb ik een webwinkel gemaakt waar mensen allerlei verschillende producten konden kopen. Dat leek allemaal heel goed te functioneren, totdat het aantal klanten aanzienlijk toenam. Toen bleek dat mijn systeem eigenlijk helemaal niet werkte en dat het mij heel veel tijd kostte om bijvoorbeeld alle facturen goed op te stellen. Dat was niet waarom ik was overgestapt op online ondernemen en vandaar dat ik ben gaan kijken hoe ik mijn webwinkel kon optimaliseren. Ik ben op onderzoek gegaan en ik kwam al snel tot de conclusie dat ik moest overstappen op een Magento 2 webshop. Met een Magento 2 webshop bespaar je je heel veel werk en vandaar dat deze Magento 2 webshop mij meteen heel erg aansprak. Ik wilde er zeker van zijn dat ik een goede investering zou doen en vandaar dat ik eerst eens contact gezocht heb met mensen die reeds gebruikmaakten van een Magento 2 webshop. Zij vertelden mij stuk voor stuk dat zij heel erg tevreden waren over dit systeem. Wanneer je namelijk voor Magento 2 webshop kiest, kies je voor gebruiksgemak. Dat geldt niet alleen voor mij als ondernemer, dat geldt ook voor de mensen die aankopen doen via jou site. Dat was dus precies wat ik nodig had en ik ben daarom snel gaan kijken wie mij aan een Magento 2 webshop zou kunnen helpen. Toen kwam ik uiteindelijk terecht bij de mensen van Creativeict.nl en dat was een schot in de roos.

Dankzij de overstap naar een Magento 2 webshop kan ik veel meer orders verwerken

Ik merkte dat ik het afgelopen jaar klanten kwijtraakte omdat ik mijn bestellingen niet snel genoeg meer kon verwerken. Klanten kregen hun factuur te laat of zij moesten te lang wachten op hun product. Dat wil je je klanten natuurlijk niet aandoen en vandaar dat ik het belangrijk vond om op de Magento 2 webshop over te stappen. Met een Magento 2 webshop wordt namelijk niet alleen meteen factuur gegenereerd, maar je zorgt er ook voor dat je altijd je voorraden goed in beeld hebt. Als je namelijk veel verkoopt, raak je snel kwijt hoeveel je van ieder product nog op voorraad hebt. Als je voor een Magento 2 webshop kiest, kun je altijd snel zien hoeveel aantallen je van een bepaald product nog hebt liggen. Dat zorgt er ook voor dat je klanten veel meer tevreden zijn over hoe je ze als ondernemer tegemoetkomt. Ik ben daarom ook erg blij dat ik deze investering heb gedaan. Een grote investering was het echter niet, de mensen van CreativeICT.nl doen er namelijk alles aan om je voor een heel lage prijs aan een topproduct te helpen.

Ik merk dat ik nu veel meer klanten heb

Ik ben blij dat ik met de mensen van CreativeICT zaken ben gaan doen, want ik merk dat meer en meer mensen mijn webshop weten te vinden, terwijl ik steeds meer tijd over heb om andere dingen te doen. Kortom:

  • mijn site is aanzienlijk verbeterd
  • ik kan nu veel beter mijn webwinkel beheren
  • ik merk dat ik steeds meer klanten krijg

Kijk voor meer info even op CreativeICT.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn