Uniek speelgoed, vandaag bestelt, morgen in huis

24 februari 2019

Posted in Kinderen en Speelgoed

Bij speelgoedfamilie staan er twee dingen centraal: speelgoed en kinderen. Wij vinden dat ieder kind recht heeft op uniek speelgoed en daarom doen we bij Speelgoed & Familie ons uiterste best om aan iedere kinderwens tegemoet te komen. Zodoende bieden wij voor de allerjongste kinderen tot en met tieners allerlei fantastische producten aan op een overzichtelijke website. Weliswaar hebben we een groot assortiment aan allerlei fantastische producten, u kunt via de zoekbalk en ook via de diverse categorieën snel en samen met uw kind allerlei speelgoed uitzoeken. Wilt u bijvoorbeeld speelgoed van bekende merken zoals Lego of Barbie? Of zoekt u naar houten speelgoed, bouwmateriaal, blokken of pluche? Wij hebben het aldus allemaal en tevens doorgaans allemaal voorradig. Nee-verkoop is voor beide partijen verschrikkelijk. Zeker als het een cadeautje is en u nogal laat de bestelling plaatst. Het is in de eerste plaats aan ons om het op voorraad te hebben, we willen immers ook dat u na afloop weer eens bij ons terugkomt. Vergeet daarom niet om onze service te beoordelen. Daar leren we van en het helpt toekomstige klanten bij het maken van hun keuze. In de tweede plaats wilt u niet met lege handen komen zitten. Mocht een product daarom niet voorradig zijn dan laten we u dit direct weten en bieden we u tevens alternatieven aan. Ook zakelijke klant zijn van harte welkom, zo is het zelfs mogelijk om reseller van onze producten te worden. Neem in dat geval vrijblijvend contact op met onze verkoopafdeling.

Ons speelgoed is geschikt voor alle leeftijden

Kinderen kunnen nogal ruw omgaan met hun speelgoed. Daarnaast wilt u hen van producten voorzien die passen bij hun hobby’s en ook bij hun leeftijd. Het moet immers modern en cool zijn. Er zijn daarnaast ook nog eens vele dagen in het jaar om hen in het zonnetje te zetten. We denken onder andere aan:

  • Hun verjaardag,
  • Het sinterklaasfeest en het kerstfeest,
  • Of omdat ze ergens voor zijn geslaagd.

Maar eigenlijk hebt u geen reden nodig om uw kinderen of kleinkinderen lekker te verwennen, het zijn immers de belangrijkste personen voor u op aarde. Ons speelgoed gaat met de tijd mee, is van hoge kwaliteit en kan moeiteloos van generatie op generatie door worden gegeven. Een bestelling kunt u met en zonder account maken. Vul uw gegevens in en betaal met behulp van bijvoorbeeld iDEAL, PayPal, een credit card of Bancontact. We versturen de pakketjes met PostNL zodat een snelle levering gewaarborgd wordt en het voordeel dat u de bezorging op de voet kunt volgen via de Track & Trace code die u dan per mail van ons ontvangt. Wist u dat u bij ons geen 14 dagen retourrecht krijgt zoals dat wettelijk verplicht is maar een 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie? Tel uit uw winst en maak vandaag nog een keuze. Uw bestelling wordt al gratis opgestuurd bij en aankoopbedrag boven de 40 euro.

U gaat uw kind hier ontzettend blij mee maken

Qua speelgoed zit het bij ons aldus wel snor. Mocht u nog vragen hebben over het bestelproces, mocht u zakelijk iets voor ons kunnen betekenen of mocht u om wat voor andere reden dan ook contact zoeken, wij staan op diverse manieren voor u klaar. U kunt ons bijvoorbeeld een uitgebreide mail schrijven en dat kan ook via het online contactformulier gedaan worden. Daarnaast kunt u tijdens kantooruren uitgebreid met ons telefoneren en chatten. Zelfs via WhatsApp kunt u ons een berichtje sturen en ten slotte zijn we via diverse sociale media bereikbaar. Volg ons op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn