Private lease vergelijken voor de beste deal

9 maart 2019

Posted in Auto's en Motoren

Private lease vergelijken voor de beste dealAls je in een mooie nieuwe auto wilt rijden, maar liever niet je spaargeld aan wilt boren om een nieuwe auto te kopen, dan is private lease een goed alternatief. Vaak is het leasen van een auto nog goedkoper ook dan het kopen van een auto. Dat is per situatie wel verschillende, maar als je least hoef je in ieder geval niet in één keer een flink bedrag te betalen. Je betaalt immers per maand een vast bedrag en daar zit meteen ook van alles bij inbegrepen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Allrisk verzekering
  • Motorrijtuigen belasting
  • Reparaties, onderhoud en banden

Dus in principe hoef je alleen nog maar de benzine te betalen. De hoogte daarvan is afhankelijk van hoeveel je rijdt. Maar los van de benzine betaal je dus een vast bedrag per maand en vervolgens kun je in een gloednieuwe auto rijden. Dat is uiteraard heel fijn, want een nieuwe auto, ook al het een klein model, most je al snel 10.000 euro of meer. Daarnaast wordt je auto vanaf de aankoop elke dag minder waard. Dus als je de auto na een paar jaar wil verkopen, dan mag je blij zijn als je er nog 3000 euro voor krijgt. Een nieuwe auto lease je echter al vanaf 180 euro per maand. Daar zit de verzekering, belasting en service dus al bij in begrepen. Als je je telefoonabonnement zo goedkoop mogelijk zet en je bioscoopabonnement opzegt, dan heb je een groot deel van de kosten er al uit. Dat betekent niet dat je dat ook moet doen, maar het is laat goed zien hoe weinig een dergelijk bedrag is als je bedenkt dat je er een volledig nieuwe auto voor terug krijgt. 180 euro is natuurlijk wel de ondergrens. Je kunt ook leasen voor hogere bedragen. Wat de beste deal voor jou is hangt dus af van je wensen en je budget. Daarom is het een goed idee om private lease te vergelijken. Want als je private lease gaat vergelijken, dan zie je vaak in één oogopslag al welke deal het beste bij jou past. Je wilt natuurlijk in een leuke auto rijden, dus je kunt bijvoorbeeld filtreren op autosoort. Maar je wilt ook een private lease abonnement dat je kunt betalen. Dus het is ook geen gek idee om te filteren op maximale prijs. Mocht je graag een auto willen leasen en wil je eerst private lease vergelijken, dan kun je terecht bij Privatelease Vergelijken.

Snel private lease vergelijken op privateleasevergelijken.nl

De beste manier om snel private lease te vergelijken is door gebruik te maken van de juiste website. Op privateleasevergelijken kun je dan ook snel ontdekken welke deal het beste is voor jou. Dit doe je door verschillende leasemaatschappijen met elkaar te vergelijken. Je ziet dan meteen welke auto’s er zijn, wat de maandbedragen zijn en wat de looptijden zijn. Misschien heb je voor 1 jaar een auto nodig en in dat geval is een looptijd van 60 maanden niet heel aantrekkelijk. Dus voor je allerlei overhaaste beslissingen maakt, is het vooral goed om eerst even private lease te vergelijken op privateleasevergelijken.nl.

Kijk, vergelijk en maak een keuze

Het leasen van een auto biedt allerlei voordelen. Zo heb je zelf nergens omkijken naar, want de leasemaatschappij regelt alles. Dat rijdt vaak een stuk comfortabeler. Maar het rijdt vooral comfortabel als je weet dat je een goede deal hebt gevonden en dus lekker goedkoop rijdt. Daarom is het dan ook belangrijk om private lease te vergelijken. Want door private lease te vergelijken, weet je zeker dat je geen verkeerde keuze maakt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn