U wilt een design hondenmand kopen?

22 februari 2020

Posted in Dieren en Toebehoren

U heeft een super mooi interieur en zou graag een design hondenmand willen voor uw trouwe viervoeter, want dat staat nu eenmaal stukken mooier dan zo’n standaard geval. Deze kun je bijvoorbeeld bestellen in de webshop The Pet Empire, waar je overigens nog veel meer huisdiergerelateerde artikelen vindt, zoals:

  • Stijlvolle voederbakken voor diverse huisdieren
  • Krabpalen voor katten
  • Tassen om huisdieren in te vervoeren
  • Speeltjes voor huisdieren

Als je heel specifiek op zoek bent naar zo’n mooie design hondenmand dan ben je bij The Pet Empire zeker aan het juiste adres. Ze hebben er werkelijk prachtige manden, die niet zouden misstaan in zelfs de meest strakke en moderne interieurs uit de woonbladen. Wat dacht je van een mooie cocoon hondenmand van gevlochten stroken riet? Of een zacht kussen in warme grijstinten, met een leren lus om het kussen aan vast te pakken? Bij The pet Empire hebben ze super veel keus op het gebied van accessoires voor huisdieren, en voor een echte design hondenmand wordt het zelfs nog lastig kiezen met het grote assortiment. Dus vind u het ook zonde dat uw huidige hondenmand er zo slonzig uitziet? Vind u het niet meer dan normaal dat ook uw huisdier een luxe, comfortabele plek heeft voor zichzelf? Neem dan geen genoegen met een hondenmand uit een andere winkel dan die van The Pet Empire. Uw hond blij, u blij. 

Design hondenmand achteraf betalen

Bij The Pet Empire hanteren ze zeer aantrekkelijke voorwaarden. Deze webshop in accessoires voor huisdieren biedt namelijk de optie voor achteraf betalen. Als je dus een design hondenmand op het oog hebt maar even krap bij kas zit, of gewoon je portemonnee niet bij de hand hebt, dan kun je hem gerust alvast bestellen en laten bezorgen. Deze bestelling betaal je gewoon achteraf met behulp van Klarna. Deze service maakt het mogelijk om online te winkelen en achteraf te betalen, en daar maken veel klanten van The Pet Empire dankbaar gebruik van. Zo’n design hondedenmand is namelijk wel wat duurder dan een standaard exemplaar uit een gewone dierenwinkel, en dus misschien een wat grotere investering dan je van tevoren dacht te maken voor een mand. Maar met de optie achteraf betalen betaal je hem gewoon pas wanneer je salaris weer is binnengekomen, lekker makkelijk!

Design accessoires voor huisdieren

Niet alleen zo’n gave design hondenmand kun je bestellen bij The Pet Empire, ze hebben er nog veel meer gave design accessoires voor huisdieren. Denk maar eens aan voederbakken, speeltjes en losse kussens. Ze hebben er zelfs luxe tassen om je huisdier in te vervoeren. Dit is prima mogelijk met katten en de relatief kleine honden. Grote honden neem je ook op grote afstanden natuurlijk gewoon aan de riem mee. Over riemen gesproken, ook deze kun je natuurlijk bij The Pet Empire bestellen! Dus als jullie binnenkort een pup krijgen en alvast die design hondenmand wilden bestellen dan kijk je natuurlijk meteen bij de categorie hondenriemen. Ze hebben ze in diverse maten, en zeker als je een puppie krijgt zou ik aanraden meerdere maten te bestellen. Je pup groeit namelijk en heeft al na enkele maanden een grotere riem nodig. Eenmaal volwassen kunnen alle honden gewoon de rest van hun leven doen met dezelfde riem. Bestel dus al je huisdieraccessoires gemakkelijk online in de webshop van The Pet Empire. Ze leveren snel, bieden uitstekende kwaliteit en je kunt er bovendien achteraf betalen, topservice dus!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn