Legbordstelling gezocht? Veelzijdig en voordelig bij Multi Ratio!

24 februari 2020

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Bent u opzoek naar een legbordstelling voor uw magazijn, opslag, winkel of bedrijf? Breng dan eens een bezoekje aan Multi Ratio. In de webshop vindt u een breed assortiment legbordstellingen in verschillende soorten en maten. Afhankelijk van uw wensen, afmetingen, draagkracht en indeling, bieden wij u graag een ideale oplossing aan. Legbordstellingen zijn zeer geschikt als u niet veel ruimte, maar wel behoefte heeft aan een grote opslag. U kunt met een legbordstelling namelijk gebruik maken van de hoogte van de ruimte en kiezen voor de maten die zorgen voor een efficiënte opslagruimte binnen uw bedrijf of organisatie. Benieuwd naar al onze opslagmogelijkheden? Neem dan contact op of bezoek onze website!

Legbordstellingen de opslagmogelijkheid voor alle bedrijven

Wanneer u een restaurant, supermarkt of andere horeca onderneming heeft en opzoek bent naar opslagruimte, zijn kunststof stellingen een ideale oplossing. De legbordstellingen van kunststof in onze webshop voldoen aan de HACCP eisen voor hygiëne. Zo zijn de stellingen altijd roestvrij, bestand tegen zuren en zouten uit levensmiddelen en temperatuurbestendig. Bovendien zijn de stellingen eenvoudig en hygiënisch schoon te maken. Met de ontwikkeling van onze stellingen hebben wij hier veel aandacht aan besteed, waardoor u veel gemak en profijt zult beleven aan onze kunststof legbordstellingen. Naast de voedselmiddelenindustrie zijn kunststof legbordstellingen tevens toepasbaar in de zorg- en recreatiesector.

Wanneer u een winkel of archief heeft, zijn houten legbordstellingen een passende uitkomst. Hout is stevig en biedt al een flinke draagkracht. U kunt in onze webshop kiezen voor het juiste aantal legborden op een stelling. Deze worden vervolgens netjes bij u afgeleverd. Mocht u later toch nog meer legborden willen bestellen, dan kunt u ze eenvoudig los aanschaffen en monteren.

Magazijnruimte is kostbaar. Heeft u zware producten en wilt u deze efficiënt laten opslaan, dan is een metalen legbordstelling van volledige Nederlandse kwaliteit de beste optie. Ze worden gefabriceerd volgens de strenge ISO-9001:2000 norm. Hierdoor profiteert u van maximale draagkracht en hoogwaardige kwaliteit waar u lang voordeel aan zult beleven. De stijlen, dragers, legborden en alle accessoires bestaan uit hoogwaardig thermisch verzinkt staal (sendzimir).

Legbordstellingen zijn leverbaar vanaf 2000 tot 3000 mm hoog, diepte tussen de 300 en 800 mm en met een breedte van 1000 mm of 1300 mm. Afhankelijk van het materiaal hebben de legborden een draagkracht tussen de 50 en 170 kg per etage. 

Multi Ratio opslagmogelijkheden

Naast legborden van kunststof, hout of metaal zijn er ook gebruikte legbordstellingen te verkrijgen in onze veelzijdige webshop. De kwaliteit wordt altijd goed geïnspecteerd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid. Voor voordelige prijzen heeft u dan al snel een magazijn of opslagruimte ingericht.
Wanneer u graag een magazijn of opslagruimte wilt gaan inrichten, kunt u altijd bij ons terecht voor adviezen. Ons team van ervaren adviseurs denkt graag met u mee en vanwege ons enorme aanbod, kunnen wij van elke ruimte – hoe klein ook – het maximale eruit halen aan opslagmogelijkheden. Zijn uw goederen te groot voor een legbordstelling, dan zou een grootvakstellingen bijvoorbeeld een ideale uitkomst zijn. Multi Ratio voor alle opslagmogelijkheden in Nederland!

Voordelen legbordstellingen bestellen bij Multi Ratio:

 • Direct uit voorraad leverbaar
 • Eigen montage team
 • Enorm aanbod opslagmogelijkheden
 • Gebruikte en nieuwe legbordstellingen van hoogwaardige kwaliteit
 • Grote showroom van 2500 m2 
 • HACCP en ISO-9001-2000 certificering
 • In diverse materiaalsoorten te verkrijgen: hout, kunststof, metaal
 • Persoonlijk advies op maat
 • Van kantoormeubilair tot magazijninrichting 
 • Voordelige tarieven 
 • Zeer goed beoordeeld 

Benieuwd naar onze legbordstellingen of andere opslagmogelijkheden? Bezoek dan onze website: multiratio.nl of neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn