Spiegelsystemen om het spiegelen te vergemakkelijken

3 februari 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Net als iedereen zitten veel vakkenvullers en kassamedewerkers in een supermarkt aan het einde van de maand te wachten op hun loon. Ze hebben er immers hard voor gewerkt. Maar voor mensen die in de supermarkt werken is het einde van de maand ook vaak afzien, er moet namelijk gespiegeld worden. Alle producten moeten geteld worden, stuk voor stuk. Dat is meestal een hele klus, en vooral ook een hele saaie klus. Er staan nogal wat producten in een supermarkt, warenhuis of in een horecagelegenheid. Daarnaast is het onhandig werk, en soms zelfs gevaarlijk. Het voor sommige medewerkers moeilijk om bij de hoogste of laagste schappen te komen om alles te tellen. Er wordt in zo’n geval vaak een trappetje gebruikt, en dat gaat soms ten koste van de veiligheid van deze medewerker. Niet spiegelen is geen optie, het is voor winkels belangrijk om bij te houden wat er nog in staat om te besluiten wat er ingekocht of bijgevuld moet worden. Het is essentieel. Ook voor particulieren is het soms lastig bij te houden wat er allemaal in de kelder staat en hoeveel. Regelmatig kijken mensen even hoeveel potten mayonaise ze nog in huis hebben, of hoeveel er nog in de vriezer ligt zodat ze weten of ze nog snel langs de supermarkt moeten. Ook voor particulieren kan het situaties opleveren waarin je gebogen en gedraaid op een trappetje staat om te tellen hoeveel blikken soep je nog hebt. Gevaarlijk, en slecht voor je rug. Gelukkig heeft All Effective Products iets uitgevonden wat het spiegelen gaat vergemakkelijken en veiliger gaat maken voor iedereen. Of het nou gaat om spiegelen in de supermarkt of thuis spiegelen, de spiegelsystemen van All Effective Products kunnen het spiegelproces een stuk makkelijker voor je maken.

Wat de spiegelsystemen voor je kunnen doen

Zoals eerder genoemd kan spiegelen een onpraktisch proces zijn, het duurt lang en het is onhandig werk. Ons spiegelsysteem is erop gemaakt om beide problemen op te lossen. Dit is wat je kan bereiken wanneer je van een van onze spiegelsystemen gebruik maakt:

  • Je bespaart veel tijd doordat je met de spiegelsystemen een stuk sneller kan werken.
  • Je hoeft niet langer onhandige manoeuvres te doen om alles goed te kunnen tellen.
  • Ongelukken kunnen voorkomen worden wanneer je een van de spiegelsystemen gebruikt.

De innovatieve en professionele spiegelsystemen die wij aanbieden kunnen voor veel mensen in de horeca of supermarktmedewerkers, of voor privé, een uitkomst zijn. Er kan nu op ergonomische en verantwoorde wijze gespiegeld worden. Het systeem is makkelijk te bedienen, en je hoeft je dus niet steeds in rare posities te staan om goed te kunnen spiegelen. Producten worden met gemak met één handbeweging naar voren gehaald. Zware producten hoeven voor het spiegelen ook niet meer uit de schappen te worden getild, dankzij onze spiegelsystemen. Daarnaast zijn de spiegelsystemen van All Effective Products geschikt voor ieder soort winkelschap en voorraadkast. Je kunt de spiegelsystemen op vrijwel iedere ondergrond gebruiken. Het spiegelsysteem zorgt er ook voor dat de schappen weer een frisse en verzorgde uitstraling krijgen. Naast het feit dat spiegelen door het gebruik van de spiegelsystemen sowieso al sneller gaat, levert dit handigheidje ook veel tijd op.

Iedereen kan spiegelen!

Wil je ook sneller, beter en verantwoord kunnen spiegelen? Ongelukken of spierpijn kunnen voorkomen worden. Alles wordt netjes georganiseerd, waardoor jij een stuk minder werk van het spiegelen hebt. Gun het jezelf, en gun het je werknemers, Neem eens een kijkje op onze website: alleffectiveproducts.com. Hier kun je meer leren over onze spiegelsystemen en contact met ons opnemen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn