Nieuwe kantoorruimte huren in Alphen a/d Rijn

20 december 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Vorige maand ging ik voor mijn bedrijf op zoek naar nieuwe kantoorruimte in Alphen a/d Rijn. Ik ben een aantal jaar geleden een marketingbedrijf begonnen en het bedrijf is snel aan het groeien. Na mijn studie had ik een paar jaar gewerkt voor een groot internationaal bedrijf op de marketingafdeling. Ik vond het werk erg leuk, maar het bedrijf niet. Ik had het gevoel dat ik een van de vele medewerkers was en dat ze niet veel om mij gaven. Als je net klaar bent met je opleiding dan is het jammer om te zien dat het zo werkt bij sommige bedrijven. Het leek mij een goed idee om bij het bedrijf weg te gaan en zelf iets te beginnen. Ik had ondertussen al wat ervaring en verschillende idee├źn voor en bedrijf. Ik woonde destijds nog met een huisgenoot en ging werken vanuit mijn kamer. Ik had geluk ik kreeg snel al verschillende opdrachten binnen. Het eerste jaar verdiende ik al genoeg om te leven en ik kreeg steeds meer opdrachten binnen. Veel bedrijven waarmee ik werkte gaven mij elke keer nieuwe opdrachten en ik had al snel meer werk dan ik aankon. Een oud klasgenoot zocht op dat moment werk en ik speelde opdrachten naar hem door als freelancer. Na een paar maanden leek het mij beter om iemand in dienst te nemen. Het betekende grote veranderingen voor mijn bedrijf, maar het leek mij een leuke uitdaging. De afgelopen twee jaar heb ik verschillende mensen in dienst genomen en het eerste kantoorpand dat ik huurde is te klein geworden. Ik wilde graag kantoorruimte in Alphen a/d Rijn huren want hier was ook het oude kantoorruimte. Veel van de medewerkers komen uit de omgeving waardoor kantoorruimte huren in Alphen a/d Rijn mij de beste keuze leek.        

Kantoorruimte huren in Alphen a/d Rijn via Tauro

Aan de medewerkers had ik gevraagd wat ze graag anders wilden aan de nieuwe kantoorruimte en samen hadden we een lijstje met punten gemaakt. Ik vond het belangrijk dat er een receptie aanwezig is en wil graag een telefoonservice. De medewerkers willen graag dat het goed bereikbaar is, want dat was voor sommige niet het geval met het oude pand. Online zocht ik naar bedrijven om kantoorruimte te huren in Alphen a/d Rijn en vond verschillende aanbieders. Ik vond een aantal bedrijven die aan onze wensen konden voldoen en een daarvan was Tauro. Op hun website tauro.nl las ik over een geschikte ruimte en maakte een afspraak om het pand te bezoeken. Ze hadden ook veel andere panden, maar dit pand leek mij het beste. Ik nam een van de medewerkers mee en samen kregen we een rondleiding door het pand. We waren allebei onder de indruk van de kantoorruimte en zagen dat het aan alle eisen voldeed. Er was een receptie en telefoonservice aanwezig en het pand is gemakkelijk te bereiken met het openbaarvervoer en met de auto. Na de rondleiding bespraken we de huurprijs en ik besloot om deze kantoorruimte te huren in Alphen a/d Rijn.  

Over een paar maanden verhuizen

Over drie maanden kunnen wij verhuizen naar de nieuwe kantoorruimte en dit lijkt mij een goed moment. Ik wil graag een nieuwe medewerker aannemen en we hebben niet genoeg ruimte in het huidige pand. Kantoorruimte huren in Alphen a/d Rijn is niet altijd gemakkelijk, maar Tauro is een bedrijf met veel verschillende opties. Voor kantoorruimte huren in Alphen a/d Rijn kan ik Tauro aanraden

  • Ze hebben veel verschillende kantoorruimtes
  • Hun kantoorruimte voldeed aan al onze wensen
  • Ze hebben veel verschillende faciliteiten en de panden zijn goed te bereiken
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn