Neem het AEG zonnestroompakket af bij BongoSolar

2 maart 2016

Posted in Woning en Tuin

Bongosolar - AEG zonnestroompakketWilt u ook uw eigen zonne-energie kunnen opwekken, dan bent u bij BongoSolar aan het goede adres. Deze firma is gespecialiseerd in zonne-energie en de bijbehorende panelen. Zij kunnen u alles vertellen over de uitgebreide mogelijkheden en kunnen u daarnaast uitstekend adviseren. U kunt de producten met eigen ogen bewonderen in de prachtige showroom. U kunt de specialist uitvoerig vragen stellen en alles te weten komen over de voor- en eventuele nadelen van de verschillende types en het AEG zonnestroompakket. U kunt zelfs in aanmerking komen voor een collectieve korting wanneer u interesse heeft in het AEG zonnestroompakket. U dient hiervoor wel even de buurt te overtuigen van het belang van het AEG zonnestroompakket. Overigens hoeft u niet iedereen in uw straat te overtuigen, want er zijn maar 5 deelnemers nodig om gebruik te maken van het collectief. Wilt u meer weten over het AEG zonnestroompakket of andere informatie wensen, ga dan even naar de website Bongosolar.nl. Hier kunt u ook gelijk gratis informatie aanvragen. Ook kunt u, behalve informatie over het AEG zonnestroompakket, ook downloads vinden over uiteenlopende onderwerpen, zoals:

  • Informatie over energiemeter
  • Informatie over energierekening
  • Informatie BTW teruggave
  • Voorbeeldbrief aanvraag KOR regeling

Waarom kiezen voor het AEG zonnestroompakket

Energie besparen kan natuurlijk op veel verschillende manieren. U kunt er zelf thuis al veel aan doen om de energierekening zo laag mogelijk te houden door verantwoord om te springen met de thermostaat. Veel mensen kiezen ervoor om een houtkachel te laten installeren in hun woning, waardoor een aangename warmte gecreëerd kan worden. Een groot deel van het huis zal hiermee verwarmd kunnen worden, al is deze warmte natuurlijk niet gelijkmatig te verdelen. Het is ook zeker erg sfeervol om een houtkachel te laten installeren in uw woning. Toch wordt vaak vergeten dat er ook lichamelijke arbeid verricht dient te worden om ervoor te zorgen dat het hout in de houtkachel past. Dit wordt weleens vergeten. Het is een optie om kant en klaar hout te kopen, maar daar betaalt u dan wel weer extra voor. Voelt u niet zoveel voor uw woning laten verwarmen op deze wijze, dan kunt u er ook voor kiezen om gewoon simpel de thermostaat een paar graden lager te draaien. Doe een lekker warme trui aan en ga desnoods onder een fijn dekentje op de bank liggen. Dit is een hele gemakkelijke manier om te besparen op uw energienota. Een besparingswijze die wat meer geld kost, is het laten plaatsen van zonnepanelen. Bent u ook geïnteresseerd in zonnepanelen in de vorm van bijvoorbeeld het AEG zonnestroompakket, dan bent u hierin beslist niet de enige. Misschien twijfelt u nog over de aanschaf, wat voor te stellen is. Het is nou eenmaal geen kleine uitgave om zonnepanelen op uw dak te laten installeren. Toch is het een waardevolle investering die zich snel terug kan verdienen, mits u natuurlijk deze panelen zo effectief mogelijk neer laat leggen en kiest voor de juiste panelen voor uw dak. Het is dus belangrijk om het een en ander te weten van zonne-energie. Het is namelijk niet zo dat het alleen een kwestie is van het neerleggen van panelen op uw dak, zonder rekening te houden met bepaalde factoren. Voor zo’n zonnepaneel is het natuurlijk belangrijk om zoveel mogelijk zonlicht te kunnen vangen, maar dit staat weer eigenlijk los van de warmte. Het is dus niet zo dat een zonnepaneel op een bloedhete zomerdag het meeste rendement kan behalen, integendeel zelfs. Hij werkt namelijk het beste bij lage temperaturen. Dat zal u wellicht verbazen, maar dit heeft te maken met de elektrische geleiding. Deze is namelijk beter bij lage temperaturen. Heeft u interesse in het AEG zonnestroompakket, dan is het goed om u eens uitgebreid te laten voorlichten over dit AEG zonnestroompakket. Wie alles weten over het AEG zonnestroompakket, zijn de mensen van BongoSolar. Zij kunnen u vertellen dat het AEG zonnestroompakket binnenkort verkrijgbaar zal zijn in Nederland. Het AEG zonnestroompakket is in een aantal andere landen al succesvol gebleken en komt nu dus snel ook naar ons land. U kunt zelf kiezen welke zonnepanelen u wilt voor het AEG zonnestroompakket. Hiervoor is het belangrijk om de verschillende tussen de verschillende types te weten.

Verschil tussen polykristallijn en monokristallijn

Grofweg bestaan er namelijk twee soorten: De polykristallijn panelen en de monokristallijn. Er zitten alleen al verschillen in het te behalen rendement. Kiest u voor de monokristallijn voor uw eigen AEG zonnestroompakket, dan kiest u hiermee voor de soort waar u het hoogste rendement mee kunt behalen. Dat heeft te maken met de gelijkmatige structuur van de atomen. Polykristallijn is ook aan te bevelen, maar heeft een minder gelijkmatig structuur van de atomen. Dat betekent automatisch dat het rendement hier lager ligt. Toch kan de prijs van dit type u juist over de streep trekken om te kiezen voor het AEG zonnestroompakket. Het productieproces van deze soort is eenvoudiger en daardoor minder kostbaar. Wilt u gelijk berekenen wat u zelf nodig zult hebben voor uw dak, dan kunt u nu zelf uw zonnepanelensysteem berekenen. U vindt hiervoor een handige tool op de website. U hoeft slechts enkele gegevens in te vullen om gelijk de uitkomst overzichtelijk te krijgen. U ziet bijvoorbeeld in één oogopslag wat u kunt gaan besparen, wat vast aantrekkelijk is om te weten. Hoeveel kunt u besparen? Doe vandaag nog de check! U kunt ook contact opnemen via verschillende manieren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn