Lekker weg tijdens een rondreis Java Bali

27 februari 2016

Posted in Vakantie en Recreatie

Dari-java - Rondreis java baliJava en Bali zijn twee prachtige plekken om naar toe te gaan en te verkennen. Om er even helemaal tussenuit te gaan is een rondreis op Java en Bali een goed idee. Een mooie vakantie waarbij u zowel Java als Bali aandoet en beide eilanden ontdekt. Bij Dari-Java reizen heeft u veel verschillende mogelijkheden om deze plekken te gaan bezoeken. Zo kunt u bijvoorbeeld meegaan op een clubreis of met een gezellige groep singles op reis gaan, of natuurlijk alleen om even helemaal tot rust te komen. Een rondreis op Java en Bali is voor iedereen iets om nooit meer te vergeten. Ook wanneer u niet al te veel geld heeft is een reis boeken via Dari-Java reizen een goed idee. Hier wordt namelijk rekening gehouden met uw budget. Op deze manier is het met een klein budget toch mogelijk om een prachtige reis te maken. De verschillende reizen zijn avontuurlijk, waarbij er ook veel aandacht is voor contact met de lokale bevolking. Het is goed om van te voren even na te gaan wat precies bij de prijs is inbegrepen. De reizen zijn inclusief vervoer en alle overnachtingen in de verschillende hotels. Ook het ontbijt en de excursies die worden geboekt hoeft u tijdens de vakantie niet meer apart te betalen. Het vervoer is daarnaast ook heel goed geregeld. Dit kan af en toe nog wel eens lastig zijn in een ver land en daarom is het goed dat tijdens uw rondreis op Java en Bali al het vervoer bij de prijs is inbegrepen. Het leuke aan deze reizen is dat er niet uitsluitend wordt stilgestaan bij de grootste bezienswaardigheden. Ook de kleine, wat meer lokale bezienswaardigheden zult u te zien krijgen. Een unieke ervaring om weer mee naar huis te nemen. De rondreis op Java en Bali wordt georganiseerd door mensen die ook echt veel weten over de cultuur en de beste plekken om te bezoeken. Daarnaast wordt er ook goed gelet op hetgeen wordt aanbevolen door de lokale bevolking om tot een onvergetelijke ervaring te komen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het bezoeken van een natuurgebied of de grote rijstvelden, maar ook aan gezellige lokale restaurants. De begeleiding die meereist kan ook op verzoek terplekke leuke bezienswaardigheden aanprijzen, zodat de vakantie voor iedereen een persoonlijke ervaring wordt om nooit meer te vergeten.

Prachtige ervaring op rondreis Java Bali

Bij het boeken van uw droomreis wilt u natuurlijk wel zeker weten dat alles zo goed mogelijk zal verlopen en dat u zelf keuzes kunt maken over wat u gaat zien en beleven. Tijdens een rondreis op Java en Bali is het helemaal aan u om te beslissen wat u wilt doen. Java is een absolute must wanneer u Indonesiƫ bezoekt. Op Java vindt u zowel de cultuur als het prachtige landschap en kunt u genieten van de vulkanen en de vele plantages. Op Java is veel te beleven, juist door de grote diversiteit op het eiland. Bij Dari-Java reizen kunt u kiezen uit verschillende reizen. Bijvoorbeeld de West-Java route of een bezoek aan Ujung Kulon Nationaal Park. Zeker de moeite waard. Tijdens de rondreis op Java en Bali is het natuurlijk van belang dat u beide eilanden gaat verkennen. Wanneer u op Java bent geweest en de cultuur en het prachtige landschap in u heeft opgenomen is het met de rondreis op Java en Bali ook tijd om op Bali te gaan genieten. Hier kunt u heerlijk op de prachtige stranden vertoeven en helemaal tot rust komen. Tijdens het maken van een rondrit over Bali komt u ook de historie van Indonesiƫ tegen. De eeuwenoude cultuur is hier nog altijd heel goed zichtbaar, net als de vele tradities die u zeker niet mag missen tijdens een rondreis op Java en Bali. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bezoeken van een Hindoetempel. Op Bali kunt u bijvoorbeeld kiezen om op de spirituele toer te gaan of Noord Bali te gaan verkennen. Er is hoe dan ook genoeg te beleven voor een fantastische vakantie tijdens een rondreis op Java en Bali.

Praktische informatie voor een goede rondreis op Java en Bali

Voor veel mensen is het elk jaar een vaste prik om al ver van te voren een mooie vakantie te boeken. Het is echter altijd goed om even naar wat praktische informatie te kijken. Bali en Java zijn plekken waar je toch wat voorbereiding voor nodig hebt. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je de juiste vaccinatie hebt gekregen voor vertrek uit Nederland. Wanneer dit niet het geval is kan dat voor vervelende situaties zorgen. Ook is het goed om zeker te weten dat alle reisdocumenten voor de rondreis op Java en Bali op orde zijn. Wanneer u er bijvoorbeeld op het vliegveld pas achter komt dat uw paspoort is verlopen, is dit te laat. Het is daarnaast verstandig om ook wat geld al van te voren gewisseld te hebben. Voor noodgevallen heeft u dan in elk geval wat bij de hand. Wanneer u zich helemaal wilt onderdompelen in de cultuur is het leuk om alvast wat woorden te leren. Op de website van Dari-Java reizen zijn de meest voorkomende woorden alvast voor u op een rijtje gezet, zodat u een goed begin kunt maken. Uiteraard is het ook altijd verstandig om een goede taalgids mee te brengen. Deze kunt u van te voren in een goede boekhandel kopen. De rondreis op Java en Bali wordt zo voor iedereen een groot plezier en vast voor herhaling vatbaar. Voor zowel groeps- als individuele reizen zijn de eilanden Bali en Java echt plekken die je gezien moet hebben en ontspannen weg gaan zorgt voor een heerlijk rustige vakantie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn