Met retail software maakt u uw bedrijfsvoering efficiënter

30 januari 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Uw retailorganisatie moet te allen tijde goed draaien. U wilt namelijk alle klanten tevreden houden en daarnaast ook een grote omzet hebben. Dit kunt u verwezenlijken met retail software. Retail software zorgt er namelijk voor dat al uw digitale applicaties voor het verwerken van gegevens geautomatiseerd en samengevoegd worden, zodat u ook met meerdere vestigingen geen problemen meer heeft met de verkoop. Retail software kan u daarnaast ook helpen om te zien wat de voorraad van een product is. Bij Novulo schaft u eenvoudig retail software voor uw bedrijf aan. Wij leggen u graag uit wat onze retail software voor u kan betekenen en hoe u deze via ons kunt aanschaffen. Zo kunt u direct beginnen met het vereenvoudigen van uw verkoop middels onze retail software.

Alles binnen handbereik met op maat gemaakte retail software

Retail software is een verzamelnaam voor digitale applicaties die helpen bij het verwerken van gegevens binnen een retailorganisatie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld data op het gebied van:

  • Voorraadbeheer
  • Verkoopstatistieken
  • Logistiek
  • Personeelsroosters

Retail software biedt een handig overzicht van al deze gegevens en legt hiermee de basis voor automatisering van uiteenlopende processen in het retailbedrijf. Dit biedt u en uw medewerkers de mogelijkheid om zich te richten op andere taken en bespaart de onderneming veel kosten. De retail software maakt hierbij waardevolle informatie op elk gewenst moment inzichtelijk binnen de organisatie. De data hoeft daarnaast maar een keer per dag ingevoerd te worden, wat weer tijd bespaart en de kans op invoerfouten verkleint. Ook hoeft uw personeel geen dure opleiding meer te krijgen voor het werken met verschillende systemen. In de praktijk wordt nog vaak gebruik gemaakt van een aaneenschakeling van meerdere losse softwarepakketten die zich technisch lastig aan elkaar laten koppelen. Dit brengt vaak problemen met zich mee op het gebied van functionaliteit, flexibiliteit en schaalbaarheid. Daarom bieden wij maatwerk software voor iedere enterprise retailer. Onze retail software heeft deze flexibiliteit wel door een geïntegreerd platform dat informatiestromen van verschillende afdelingen realtime met elkaar combineert. U kiest als retailer zelf alle applicatiecomponenten en kan daardoor oneindig meegroeien aan de hand van marktveranderingen en bedrijfsbehoeften. Elk deelgebied binnen de organisatie is tevens binnen ons platform vertegenwoordigd. Daardoor komt er een einde aan losse Excel-documenten en schept het orde in de chaos van een constant toenemend aantal informatiestromen. U zult zien dat uw bedrijfsprocessen alleen maar efficiënter worden en dat uw marges als retailer optimaal beschermd zijn. Wij kunnen ook bijstaan als uw bedrijf in de toekomst groeit. Onze software is namelijk eenvoudig aan te passen, waardoor het meegroeit in de praktijk. Onze software is oneindig schaalbaar en groeit moeiteloos mee.

Wij groeien met uw bedrijf mee

Novulo is uw specialist op het gebied van goede software voor uw bedrijf. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het werkveld, waardoor wij precies weten waar de struikelblokken van ondernemingen liggen op het gebied van software. Wij leveren uitsluitend maatwerk, waardoor het altijd op de behoeften en doelstellingen van uw bedrijf aansluit. Daarnaast kunnen wij onze software te allen tijde weer aanpassen indien er veranderingen binnen uw bedrijf ontstaan. Zo heeft u altijd de beste software tot uw beschikking, waarbij u alle benodigde informatie altijd in een systeem binnen handbereik heeft. Zeg vaarwel tegen losse bestanden en begin vandaag nog met onze software om een efficiëntere bedrijfsvoering te realiseren. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.novulo.com/. Onze medewerkers helpen u dan graag verder.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn