Gelpolish nagels voor mijn vriendin

29 november 2018

Posted in Creatief en Decoratief

Mijn vriendin is dol op nagellak en heeft thuis veel verschillende soorten. Ik heb meerdere vriendinnen gehad, maar zij heeft de grootste verzameling nagellak die ik ooit gezien heb. Wat ik mij kan herinneren is dat mijn ex-vriendinnen nooit zoveel verschillende soorten en kleuren hadden, of ze hadden ze goed opgeborgen. Toen ik mijn huidige vriendin leerde kennen vond ik het erg leuk dat ze elke keer haar nagels in een andere kleur had gelakt, ik vind dat er altijd erg vrolijk uitzien. Als we gingen winkelen, of een warenhuis bezochten, dan kocht ze vaak een nieuw flesje nagellak. Tegenwoordig doet ze dat nog steeds, maar minder vaak. Ik had namelijk haar verzameling gezien en schrok een beetje van hoeveel verschillende soorten ze heeft. Nagellak is een hobby voor haar, ze vindt het leuker om nagellak te kopen, dan om haar nagels te lakken en haar nagels lakken doet ze regelmatig. Ze koopt tegenwoordig minder nagellak, maar dat komt ook omdat ze een tijdje geleden gelpolish nagels heeft ontdekt. Vroeger ging ze nooit naar een nagelstudio en ze liet haar nagels nooit doen. Ze deed het altijd thuis zelf en haar nagels zagen er altijd goed uit. Maar een paar maanden geleden trakteerde ik haar op een bezoek aan een nagelstudio. Ik wist dat ze interesse had om hier naar toe te gaan en daarom wilde ik haar hier op trakteren. Ze had interesse in gelpolish nagels en die kon ze niet zelf laten zetten. Het leek ons verstandig om een goede nagelstudio uit te zoeken, zodat ze kon gelpolish nagels kon uitproberen. Waar wij wonen is er geen studio in de buurt, maar de eerst volgende keer dat we naar de stad zouden gaan, dan zouden wij een studio bezoeken.  

Gelpolish nagels via Nagelstudio Margriet

Een week later zouden we naar de Sittard gaan, omdat we een aantal dingen moesten kopen. Ik vroeg aan mijn vriendin of ze ook naar een nagelstudio wilde gaan, want daar hadden we de tijd voor. Dit leek haar een leuk idee, daarom wilden we online een nagelstudio vinden waar zij de gelpolish nagels kon laten zetten. Via mijn telefoon zochten we naar een nagelstudio voor gelpolish nagels in Sittard en vonden toen de website nagelstudiomargriet.nl. We vonden de website van Nagelstudio Margriet er leuk uitzien en wilden hier langs gaan. We waren aan het twijfelen of we een afspraak moesten maken, maar het leek ons beter om de studio te bezoeken wanneer we tijd hadden. Ik keek naar de prijzen van de verschillende behandelingen, zodat ik wist hoeveel ik moest betalen. Om de prijzen te vergelijken bezocht ik ook een aantal andere website en zag dat de prijzen bij Nagelstudio Margriet erg goed waren. Tijdens het winkelen liepen we toevallig langs Nagelstudio Margriet. Het leek ons een goed plan dat mijn vriendin hier bleef en zodoende kon ik weer verder winkelen. Nadat ik wat meer winkels bezocht had, kwam ik terug om haar op te halen.

Erg blij met haar nagels

Mijn vriendin was erg blij met haar gelpolish nagels. Ze vond het erg leuk om naar Nagelstudio Margriet te gaan. Ze vind de gepolish nagels erg mooi en is blij dat ze zo langs blijven zitten. Bij nagellak bladert de lak er soms na een paar dagen al van af, maar gelpolish blijft weken lang goed zitten. Wij waren erg blij met Nagelstudio Margriet.

  • Het zetten van gelpolish was hier niet duur
  • We konden binnenlopen zonder afspraak
  • Mijn vriendin is er blij met het resultaat
  • De behandeling blijft veel langer goed dan normale nagellak 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn