Enveloppen drukken doe je bij zogedrukt.nl

7 april 2016

Posted in Marketing en Promotiemateriaal

Als je een brief moet versturen vanuit je bedrijf dan is het handig als klanten meteen weten dat ze post ontvangen van jouw bedrijf. Of het nou om een brief gaat of een ander document, het kan nooit kwaad om ervoor te zorgen dat men door de envelop al weet dat ze post hebben van het bedrijf waarbij jij werkzaam bent of waarvan jij de eigenaar bent. De beste manier om dit te bewerkstelligen is om de enveloppen te drukken. Met het logo of de naam van je bedrijf op de envelop weet de ontvanger meteen met wie ze te maken hebben. Dit kan twee effecten hebben. Indien je een positieve relatie onderhoudt met de klant(en) naar wie je de enveloppen stuurt, dan betekent enveloppen drukken dat de ontvanger (de klant) direct ziet dat er post is van jouw bedrijf en zal deze post dan ook graag bekijken en eventueel direct beantwoorden. Als je post verstuurd via een witte onbedrukte envelop, dan is de kans groot dat de envelop op een grote stapel met andere post terecht komt. Deze stapel staat ook wel bekend als de ‘nog te behandelen’ stapel en als jouw onbedrukte envelop op die stapel terecht komt, dan kan het nog wel eens een tijdje duren voordat de brief of het document überhaupt gelezen wordt, laat staan dat men er snel een reactie op terug stuurt. Enveloppen drukken kan er dus voor zorgen dat je niet op de ‘nog te behandelen’ stapel terecht komt. Het andere effect ontstaat wanneer je een slechte relatie hebt met de klant(en). In dit geval zal men direct zien dat ze een envelop hebben van jouw bedrijf en gezien ze dat zo snel mogelijk af willen handelen, zullen de deze post prioriteit geven. Enveloppen drukken is dus zinvol als je positieve relaties onderhoudt met bedrijven/klanten, maar ook als je negatieve relaties onderhoudt met klanten/bedrijven/relaties. Denk maar eens aan de envelop van de belastingdienst. Iedereen maakt die het liefst zo snel mogelijk open om te zien wat ze willen. Het niet openen van de post van de belastingdienst kan resulteren in ongewenste gevolgen. Mensen weten dit en zorgen er in het algemeen voor de post van de belastingdienst snel te lezen. Enveloppen drukken met een karakteristieke kleur blauw is dus erg efficiënt voor de belastingdienst. Hetzelfde geld voor post van de overheid of gemeente. Daarom is het dus belangrijk dat je aandacht spendeert aan enveloppen drukken. Het heeft eigenlijk alleen maar positieve effecten en je zorgt er ook nog eens voor dat je reclame maakt. Je logo of bedrijfsnaam komt immers veel meer in de buitenwereld.

Waarom enveloppen drukken bij zogedrukt.nl?

Je vraagt je nu natuurlijk af waarom je enveloppen drukken zou bij zogedrukt.nl. Er zijn immers genoeg andere webwinkels waar het mogelijk is om enveloppen te drukken, dus wat maakt zogedrukt.nl zoveel beter dan andere webwinkels? Hier zijn verschillende redenen voor te geven die hieronder stuk voor stuk aan bod komen.

  • Het Formaat: De website zogedrukt.nl heeft altijd een geschikt formaat beschikbaar. Op deze manier kun je enveloppen drukken die passen bij het formaat dat je wil verzenden. Heb je dus een poster die je wil verzenden in groot formaat, dan is dat ook geen enkel probleem. Je kunt alle formaten van enveloppen drukken en daardoor dus ook verschillende soorten documenten versturen met enveloppen die zijn bedrukt met het logo van je bedrijf of de naam van het bedrijf.
  • De bedrukking: Elk logo is ontworpen met een eigen set kleuren met een eigen helderheid en een bepaald contrast tussen de kleuren. Hoe het logo ook gekleurd is, of wat de kleuren ook zijn van de letters van de naam van het bedrijf, het kan allemaal gedrukt worden bij zogedrukt.nl. Enveloppen drukken is dus voor alle mogelijke logo’s mogelijk bij zogedrukt.nl.
  • Het materiaal: Enveloppen drukken gebeurt altijd in combinatie met de beste materialen. Op deze manier kan zogedrukt.nl garanderen dat alle enveloppen van de meest hoogwaardige kwaliteit zijn.
  • Venster: Je kunt bij het enveloppen drukken ook kiezen voor een venster. Je kunt zelf kiezen waar dit venster wordt geplaatst.
  • Het gewicht: Uit onderzoek is gebleken dat 120 gram het meest gangbare gewicht is dat wordt gebruikt bij enveloppen. Als je echter een ander gewicht wil hebben, dan is dat altijd mogelijk in goed overleg.
  • De sluiting: Wat de sluiting betreft kun je kiezen voor een gegomde sluiting of een striplock afsluiting.
  • Oplage: Er is bij zogedrukt.nl een ruim aanbod aan verschillende oplagen beschikbaar. Heb je een oplage nodig die er niet tussen zit, dan kun je dit laten weten en dan zal er een speciale oplage geregeld worden.
  • De prijs. Bij zogedrukt.nl ben je natuurlijk altijd verzekerd van de laagste prijs.

De beste service vind je bij zogedrukt.nl

Mocht je nog niet overtuigd zijn, dan kun je ook kijken naar de vele recensies die klanten hebben geschreven over zogedrukt.nl en enveloppen drukken. De positieve eigenschappen van een webwinkel zijn uiteraard vaak geschreven vanuit het bedrijf zelf, maar recensies worden geschreven door mensen die daadwerkelijk hebben ervaren of bovenstaande kwaliteiten ook echt van toepassing zijn. Zoals je op de site al snel kunt zien is de gemiddelde respons van klanten zeer positief. Bijna alle recensies die zijn geschreven op Trustpilot genieten maar liefst vijf sterren (het maximaal aantal sterren is vijf). Dat betekent dat men over het algemeen dus echt zeer tevreden is over de service van zogedrukt.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn