De Mitsubishi Outlander PHEV

2 april 2016

Posted in Auto's en Motoren

Benniewilmink - Mitsubishi Outlander PHEV Bent u op zoek naar een stevige en robuuste auto, waar u jaren maar dan ook echt jaren mee vooruit zou kunnen? Zoekt u een ruime wagen met vierwielaandrijving, omdat u ook wel eens op vakantie gaat naar wat ruiger terrein? Maakt u graag ritten over bospaden en moet uw vierwieler u geen moment in de steek laten? Dan is de Mitsubishi Outlander PHEV echt iets voor u. Het gaat hier om een behoorlijk grote terreinwagen, die het niet alleen goed doet op de meest onbegaanbare paden, maar ook als zakenauto in de stad. De Mitsubishi Outlander PHEV is dus van alle markten thuis! Dus of u nou op reis gaat via gevaarlijke wegen en zanderige gebieden, of zaken gaat doen en in stijl onderweg wilt zijn… het maakt allemaal niets uit voor de Mitsubishi Outlander PHEV. Hij ziet er fantastisch representatief uit en dit betekent dat het een zakelijke auto bij uitstek is. U kunt er uitstekend mee voor de dag komen! Door de vierwielaandrijving en de zeer krachtige motor is de Mitsubishi Outlander PHEV uw meest trouwe vriend als het erop aankomt in verre oorden… Kortom, waar u deze robuuste wagen ook voor koopt, hij zal u hoe dan ook bevallen. Hij is verkrijgbaar in vier verschillende varianten, die hieronder even voor u opgesomd worden:

  • als Business Edition
  • als Executive Edition
  • als Instyle
  • en als Instyle+.

Als u voor de Mitsubishi Outlander PHEV gaat, dan hebt u dus echt wat te kiezen! Het leuke is ook dat u deze bolide ook voor uw werk kunt gebruiken als een leaseauto. Dit behoort ook tot de mogelijkheden. U betaalt dan een vast bedrag per maand en hoeft zich geen zorgen te maken om een grote aanschaf. Bent u wel benieuwd naar de Mitsubishi Outlander PHEV en zou u hem graag eens proberen, om hem vervolgens misschien wel te kopen? Dan hebt u natuurlijk een goeie dealer nodig, het liefst natuurlijk een erkende Mitsubishi-dealer. Maar waar vindt u die? Wij kunnen u goed nieuws brengen, want bij Bennie Wilmink bent u aan het juiste adres als u de Mitsubishi Outlander PHEV eens uit wilt proberen en als u hem wilt kopen. Waarom dit zo is, dat leest u in de volgende alinea.

Kies ook voor de Mitsubishi Outlander PHEV en ervaar de luxe

In de wereld van de terreinwagens gaat het meestal om een zo krachtig mogelijke 4 wheel drive, maar toch is het ook belangrijk hoe de auto er vanbinnen uitziet. Bij de Mitsubishi Outlander PHEV worden beide componenten uitstekend gecombineerd. U krijgt hier dus het beste van twee werelden, omdat deze vierwieler én alles aankan, én er mooi uitziet, zowel vanbinnen als vanbuiten. Het enige juiste adres om hem aan te schaffen is natuurlijk bij een van de garages van Bennie Wilmink, die te vinden zijn in Enschede, Almelo en Azelo. Hier bent u van harte welkom om eens een proefrit te komen maken. Dit kost bij ons helemaal niets en bovendien zit u dan ook nergens aan vast. Zo’n testritje in de Mitsubishi Outlander PHEV is dus geheel vrijblijvend. Dit getuigt natuurlijk al van het feit dat u aan ons een hele goeie dealer hebt. Voorts is de service bij ons heel erg goed.

  • Ten eerste denken wij graag met u mee over de aankoop van de Mitsubishi Outlander PHEV. Het gaat dan om het uitkiezen van een geschikte kleur, de juiste uitvoering en de accessoires die op uw wensen aansluiten.
  • Ten tweede staan wij te allen tijde voor u klaar om reparaties uit te voeren aan de auto. Dus is er onverhoopt iets mis met de Mitsubishi Outlander PHEV, dan verhelpen wij het probleem binnen de kortste keren, zodat u snel weer de weg op kunt.
  • Ten derde kunnen wij ook de APK van uw auto verzorgen, zodat u ook daardoor bij uw vertrouwde garage terecht kunt.
  • En ten slotte zorgen wij voor al het schadeherstel dat er maar nodig is, dit kan dus allemaal bij ons.

Kortom als u voor ons kiest, dan kiest u voor een regelrechte totaaloplossing!

Bij ons zit u voor een dubbeltje op de eerste rang

Het staat dus als een paal boven water dat u beter niet met een van onze concurrenten in zee kunt gaan, omdat u bij ons kunt profiteren van veel meer verschillende services bij de aanschaf van een Mitsubishi Outlander PHEV. En dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen, al die extra’s! Maar dat is niet de enige reden waarom u het beste voor ons zou kunnen kiezen. Ook de prijs is bij ons heel aantrekkelijk. Neemt u maar eens een kijkje op onze website benniewilmink.nl. Dan ziet u meteen hoe voordelig de diverse uitvoeringen van de Mitsubishi Outlander PHEV bij ons zijn. Bij onze garage hoeft u er dus niet bang voor te zijn dat u erg diep in de buidel moet tasten. Ja, natuurlijk, een auto aanschaffen is niet niks. Dat is wel even een investering. Maar het heeft natuurlijk geen enkele zin om hier meer geld voor neer te tellen dan strikt noodzakelijk is. Door een efficiënte aanpak en jarenlange ervaring in de autobranche weten wij de tarieven voor onder andere de Mitsubishi Outlander PHEV laag te houden. En dat scheelt! Op die manier hoeft u geen dief te zijn van uw eigen portemonnee. Surf daarom snel naar benniewilmink.nl en neem contact op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn