Een fiets accu reviseren bespaart veel kosten

27 november 2018

Posted in Auto's en Motoren

Tegenwoordig is de elektrische fiets of e-bike een bekend begrip bij vele mensen en tegenwoordig rijdt jong en oud op een fiets met een accu. Veel mensen maken gebruik van deze fietsen en zullen zich erin herkennen dat het een prijzige aanschaf is, maar dat het plezier van het hebben van een elektrische fiets niet opweegt tegen de kosten. Toch is het verstandig om je goed te informeren over de kosten die na de aanschaf van een elektrische fiets kunnen komen kijken. Zo is het belangrijk te weten dat je na verloop van tijd niet direct een nieuwe fiets accu hoeft te komen maar er ook voor kunt kiezen om je fiets accu te reviseren.

  • De accu krijgt hiermee een tweede leven
  • Het levert vele voordelen op
  • Het is ook kostenbesparend

Tegenwoordig is een fiets accu reviseren eenvoudig uit te laten voeren, bijvoorbeeld via Accureviseren.nl. Op de website accureviseren wordt uitgelegd hoe het fiets accu reviseren in zijn werk gaat, wat deze voordelen allemaal zijn en waar u rekening mee moet houden. We zetten in het kort een aantal zaken voor u op een rij.

Waarom een fiets accu reviseren?

Allereerst is een fiets accu reviseren natuurlijk een milieuvriendelijk alternatief van steeds een nieuwe accu kopen. Een accu hoeft niet per definitie direct versleten te raken, maar met een fiets accu reviseren wordt verstaan dat de accu gerepareerd wordt en weer naar behoren kan werken. U begrijpt dat dit u vele euro’s kan schelen. Accureviseren.nl heeft al geruime tijd ervaring in het reviseren van accu’s van elektrische fietsen. Zij doen dit uiterst zorgvuldig en bieden dan ook één jaar garantie op de revisie van uw accu. U bent uw accu daarnaast maar korte tijd kwijt en betaalt altijd de gemaakte werkzaamheden achteraf tegen scherpe prijzen. Daarnaast krijgt u advies over het gebruik van uw accu, waarmee u de levensduur van uw accu nog meer kunt verlengen. Een fiets accu reviseren geeft u dus het dat u uw oude accu behoudt, maar dat de prestatie verbeterd is en u dus nog lang niet toe bent aan het aanschaffen van een nieuwe fiets accu. Maar hoe gaat een fiets accu reviseren via Accureviseren.nl dan in zijn werk?

Wat kunt u verwachten van de werkwijze van Accureviseren.nl

Een fiets accu reviseren gebeurt op locatie bij Accureviseren.nl in Meppel. Wanneer u ervoor heeft gekozen om uw accu te laten reviseren dan kiest op de website uit een lijst met fabrikanten de fabrikant van uw fiets. U vult een formulier in, ontvangt een bevestiging, print de bevestiging en stuurt de accu met de bevestiging, de oplader en contactsleutel, indien van toepassing, op naar Accureviseeren.nl. Daar wordt de accu eerst helemaal onderzocht, want een accu reviseren kan niet zomaar. Het voordeel daarbij is dat u vooraf weet wat er met de accu aan de hand is en welke werkzaamheden er nodig zijn. Blijkt de accu toch in prima conditie te zijn, dan betaalt u nooit meer dan de onderzoekkosten. Accureviseren.nl houdt ervan transparant te zijn naar haar klanten en dit voorkomt onnodige verrassingen. Als blijkt dat revisie een goede oplossing is voor uw accu, dan worden de accucellen vervangen. Hierbij komt een ander voordeel voor u kijken, omdat accucellen aan verbetering onderhevig zijn. De cellen die in uw huidige accu zitten zijn vaak van mindere kwaliteit en hebben minder capaciteit dan nieuwe cellen. Uw krijgt er vaak een sterkere accu voor terug en dat tegen een lagere prijs dan wanneer u een nieuwe accu aanschaft. U heeft de accu vervolgens snel weer in huis en kunt er direct gebruik van maken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn