De mooiste sierbestrating voor in je tuin vind je bij Van Harn

18 november 2020

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

De inrichting van je woning is uiteraard heel belangrijk, maar de inrichting van de tuin wordt de laatste tijd ook steeds belangrijker. De welvaart is in de afgelopen jaren dusdanig gestegen, dat het inrichten van de tuin allang geen luxe issue meer is. De meeste mensen versieren hun tuin dan ook minimaal met een set luxe tuinmeubelen. Maar ook qua bestrating is men meer en meer bezig om alles op orde te maken. Dat komt mede ook doordat het weer in Nederland verandert. We hebben warmere lentes en zomers en dus hebben we te maken met langere periodes waarin we gebruik kunnen maken van onze tuinen. Combineer dat met voldoende welvaart en het is niet zo gek dat we onze tuinen zo comfortabel mogelijk willen maken. We willen er immers zoveel mogelijk tijd in doorbrengen. Waarom binnen zitten, als je ook lekker buiten in het zonnetje kan zitten in de frisse lucht. Dus de tuin moet er mooi uitzien en praktisch zijn ingericht. Voor dat laatste kun je dan ook heel goed gebruik maken van sierbestrating van Van Harn. Met sierbestrating kun je kleur toevoegen aan je tuin met stenen. In plaats van grijze stoeptegels of tuintegels, kies je dan juist voor gekleurde sierbestrating. Tevens is het met sierbestrating heel makkelijk om bijvoorbeeld voetpaden aan te leggen, zodat je gemakkelijk door de tuin kunt lopen of om het huis heen kunt kopen. Tevens is het mooi om sierbestrating te gebruiken om een wat saai grijs terras kleur te geven. Een terras kun je bijvoorbeeld maken met robuuste grote tuintegels of terrastegels. Qua uitstraling is dat wel mooi, want je hebt dan een mooi groot vlak waar de tafel op kan staan samen met de tuinstoelen. Om de monotonie vervolgens te doorbreken, kun je het vlak met tuintegels omringen met sierbestrating en deze ring kun je dan met dezelfde sierbestrating verbinden aan het tuinpad. Zo voeg je kleur toe en behoud je het praktische voordeel van grote robuuste tegels. Dit is uiteraard een voorbeeld, want je kunt alle kanten op met tuintegels, sierbestrating en andere vormen van bestratingen. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat. Waar die voorkeur ook naar uit moge gaan, je kunt altijd terecht op de website van vanharn.nl. Hier vind je alles wat je moet weten over bestratingen. 

De mooiste sierbestrating voor in je tuin vind je bij Van Harn

Bestel de juiste sierbestrating bij Van Harn

Je kunt via de site al heel veel indrukken opdoen voor wat betreft de verschillende mogelijkheden die je hebt. Maar je wilt uiteraard op den duur ook daadwerkelijk aan de slag. Je kunt de stenen van je keuze dan ook bestellen bij Van Harn. Het beste is om na het bezoeken van de site gewoon even langs te komen bij Van Harn. Hier kun je alle opties in het echt bekijken en je kunt je meteen ook laten adviseren over de verschillende mogelijkheden. Dat is uiteraard wel zo handig, want dan kun je meteen ook doorvragen en sneller tot de juiste keuze komen. 

Het assortiment van Van Harn

Als je op de site bent, dan zie je meteen ook wat voor soort bestratingen je bij Van Harn kunt kopen. Het assortiment bestaat onder andere uit: 

  • Zwerfkeien
  • Klinkers
  • Tuintegels

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn