Creëer een geheel eigen stijl met de stoere banken van Eigenstijl Wonen

13 november 2020

Posted in Webwinkels en Webshops

Als je een eigen stempel wilt drukken op je interieur, dan moet je je niet laten leiden door stijlen die al bestaan. Je mag best binnen een bestaande stijl opereren, want daar is niet aan te ontkomen, maar je moet dan dus niet bestaande interieurs gaan kopiëren. Dan krijg je al snel een showroom interieur. Mensen die een bank bij de IKEA halen en combineren met een stoel van Eigenstijl Wonen, die creëren een eigen soort stijl met verschillende invloeden. Maar als je alles bij de IKEA haalt, dan heb je al snel een IKEA huiskamer. Je zou deze zomaar naast die van de showroom in de IKEA kunnen leggen. Een eigen stijl creëer je dan ook door gewoon te kiezen voor de meubelen die je wilt ongeacht bij welke winkel ze vandaan komen. Je kunt zo een interieur in elkaar plakken door meubelen en accessoires uit tal ven verschillende winkels te gebruiken. Contrasten werken niet altijd, maar als je het goed doet, dan kun je iets heel unieks creëren. Je moet dan dus wel bij de goede meubelzaken winkelen. Je kunt de IKEA beter links laten liggen, want dat is allemaal iets te massaal en gericht op massaproductie. Je kunt dan ook beter winkelen bij Eigenstijl Wonen. Daar vind je bijvoorbeeld hele mooie en stoere banken. Met zulke stoere banken kun je al snel een stempel op je interieur drukken. Met een IKEA bank zit je toch al snel weer in de veilige en burgerlijke sfeer. Daar is op zichzelf natuurlijk niets mis mee, maar als je nu juist een eigen stempel op je interieur wilt drukken en als je iets unieks wilt, dan moet je wel risico’s durven nemen. Het is niet zo dat je daarom voor hele gekke of lelijk gekleurde meubelen moet kiezen. De stoere banken van Eigenstijl Wonen zijn stuk voor stuk pareltjes om naar te kijken. Maar het zijn wel robuuste banken die je misschien niet zo snel bij andere woningen tegenkomt. Maar dat maakt deze stoere banken nu juist zo geschikt om een uniek interieur mee te maken. Dus het is in ieder geval een idee om deze mooie stoere banken te kopen wanneer je dus een uniek stempel wilt drukken op je interieur. Je kunt, indien je nieuwsgierig bent naar de stoere banken, altijd online al even een kijkje nemen in het assortiment. Zo ontdek je snel of deze stoere banken iets voor jouw zijn. 

Bestel de stoere banken bij Eigenstijl Wonen

Mocht je de site van eigenstijlwonen.nl hebben bezocht en ben je helemaal enthousiast over de stoere bankstellen, dan kun je uiteraard ook naar de winkel van Eigenstijl Wonen komen. Je moet de banken immers ook nog even uitproberen. Ze moeten er niet alleen maar mooi uitzien, maar ze moeten uiteraard ook goed en lekker zitten. Daar kun je aan de hand van een foto niet achter komen en dus kun je het beste gewoon even langskomen.

Bekijk ook direct de andere meubelen uit het assortiment

Als je op de site bent of in de winkel, dan kun je uieraard ook meteen een kijkje nemen in de rest van het assortiment. Hier vind je tal van verschillende meubelen zoals: 

  • Salontafels 
  • Fauteuils
  • Boekenkasten

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn