Breng je hond naar een goede trimsalon in Putten

2 september 2018

Posted in Dieren en Toebehoren

Ben je op zoek naar een trimsalon in Putten? Dan heb ik nog een goede tip voor je. Ik woon namelijk zelf in deze omgeving en heb sinds kort een nieuwe hond. Een Field Spaniel, ik was meteen helemaal verliefd op dit beestje. Ik had er nog nooit eerder een gehad dus ik ging snel op zoek naar een trimsalon in Putten om haar zo goed mogelijk te kunnen verzorgen. Ik wilde echt het beste voor mijn hond, dus ik ben me goed gaan verdiepen in wat er wordt aangeboden op het gebied van de trimsalons in Putten en in de omgeving hiervan. Het is zo belangrijk om je hond goed te verzorgen, daar zou een goede trimsalon in Putten een mooie bijdrage aan kunnen leveren. Wat ik zelf kan doen, doe ik zelf. Ik kam hem regelmatig, ik ga elke dag een stuk met hem lopen. Ik zorg ervoor dat hij het beste voer krijgt, en natuurlijk verzorg ik hem met heel veel liefde. Maar er zijn dingen die ik liever aan een professional overlaat, zoals het trimmen. Daarom zocht ik een goede trimsalon in Putten die me hierbij van dienst zou kunnen zijn. Het is een rashond, dus dan wil je wel dat de trimsalon in Putten verstand heeft van dit ras om de vacht zo goed mogelijk te kunnen verzorgen.

Deze trimsalon in Putten is top

Ik heb online onderzoek gedaan naar een goede trimsalon in Putten. En gelukkig heb ik er al redelijk snel een gevonden waar ik blij van werd. Het was heel fijn om de site http://www.hondentrimsalon-heidi.nl/ te ontdekken, want deze trimsalon in Putten heeft precies in huis waar ik naar op zoek was. Zij kunnen allerlei honden behandelen, maar ik was heel blij dat ze gespecialiseerd zijn in de Field Spaniel. Dat maakte het voor mij een stuk makkelijker om een keuze te maken en hier een afspraak te maken. Maar ik kwam er op de site achter dat de verzorging van de vacht zeker niet het enige is wat ze voor jou en je hond kunnen doen:

  • Oren
  • Nagels
  • Anaalklieren
  • Tanden

Ze hebben echt verstand van dieren en honden in het speciaal, dus ze verzorgen niet alleen de vacht maar bijvoorbeeld ook de nagels en tanden. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om ook de nagels en tanden bijvoorbeeld te onderhouden. Op die manier kun je medische problemen wellicht voorkomen dus het is zeker de moeite waard om je hond hier af en toe naartoe te brengen voor een goede check en behandeling.

Ga ook naar Hondentrimsalon Heidi

Ik was overtuigd en ik heb een afspraak bij Hondentrimsalon Heidi gemaakt om te ontdekken of ze echt zo goed zijn als ik dacht. Ik ben er met mijn hond heen gegaan en ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg tevreden ben over deze trimsalon. Het is heel fijn als je hond er gelijk op zijn gemak is en dat is precies wat er gebeurde. Daarbij ben ik ook heel erg blij met de trimkwaliteiten die zij te bieden hebben. Mijn hond zag er na de trimbeurt weer geweldig uit en hij vond het nog leuk ook. Daarbij laat ik tegenwoordig regelmatig de oren, nagels, tanden en anaalklieren checken om ervoor te zorgen dat hij zich helemaal goed voelt. Het is heerlijk om een hond te hebben en je wil natuurlijk dat die zich helemaal goed en gelukkig voelt. En daar helpt deze trimsalon in Putten zeker bij. Dus zoek je ook een trimsalon in Putten, ga dan naar hondentrimsalon Heidi.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn