Bescherm uw telefoon met een iPhone 7 hoesje

28 oktober 2018

Posted in Smartphone en Tablet

Op iphonehoesjes.nl kunt u vanzelfsprekend ook een nieuwe iPhone 7 hoesje kopen. Want waarom zou u een splinternieuwe smartphone willen hebben van Apple? U betaalt er ten slotte erg veel geld voor en ze kunnen gelukkig erg lang mee. Er zijn velen die nog een iPhone 5 gebruiken terwijl onlangs het 9e model op de markt is verschenen: de iPhone X. Ook voor al deze types bieden we trouwens bescherming aan, wij van IPhone Hoesjes zijn van alle markten thuis. In deze tekst willen we ons richten op het iPhone 7 hoesje en hoe u dit kunt uitzoeken en bestellen in onze webwinkel. Waarom is het bijvoorbeeld zo belangrijk om een hoesje te gebruiken? Ten eerste omdat u dan met een zelfverzekerd gevoel uw telefoon mee kunt nemen. Laat u het een keer vallen dan is er nog gen man overboord, het iPhone 7 hoesje zal de klap opvangen. Krast u er weleens overheen? Uw scherm zal niet krassen en dat is erg waardevol als u er nog lang mee wilt doen of het misschien wilt doorverkopen. Ook waterschade wilt u koste wat het kost voorkomen. ook dan is het niet meer dan logisch dat u investeert in een iPhone 7 hoesje. Dit zijn allen praktische redenen en wij denken dat het voor de meeste mensen het voornaamste argument is dat ze hun zuurverdiende telefoon zo goed mogelijk willen beschermen tegen ongelukken. Maar ook het oog wil wat, dus het design speelt een rol bij de keuze. Zodoende bieden we vele hoesjes aan met opvallende of juist minder in het oog springende designs. En ten slotte is het gebruiksgemak evident. Wilt u alleen het beeldscherm beschermen? Wilt u een iPhone 7 hoesje dat u kunt uitklappen, een leren hoes of een softcase variant? Bij ons zult u in ieder geval keer op keer slagen.

Het iPhone 7 hoesje is in diverse varianten te verkrijgen

Als u een keuze uit onze grote aanbod hebt gemaakt dan zal het u opvallen dat we ook nog allerlei andere accessoires in huis hebben. denk bijvoorbeeld aan opladers, screenprotectors en audio apparatuur zoals oordopjes en dergelijke. Bestel ze direct mee om verzendkosten te besparen.

  • Log in op uw bestaande account, maak een profiel aan zodat u bij de volgende bestelling niet weer al uw gegevens in hoeft te vullen of kies ervoor om als gast af te rekenen,
  • Vul dan al uw contact- en adresgegevens in en betaal met behulp van een online betaalservice. Denk aan iDEAL of betaal met uw credit card,
  • U krijgt van ons een bevestiging en we laten het u natuurlijk weten als we het iPhone 7 hoesje naar u hebben opgestuurd. U zult hier overigens doorgaans niet langer dan een werkdag op hoeven wachten.

Wist u dat u op diverse manieren een iPhone 7 hoesje kunt vinden? Maak bijvoorbeeld gebruik van de zoekfunctie of zoek per categorie. Vervolgens kunt u uw zoekgebied naarstig verkleinen door uw favoriete kleuren aan te vinken, door op het modeltype te klikken en om eventuele extra opties aan te vinken.

Zonder beschermhoes loopt uw telefoon grote risico’s

Het is nu wel duidelijk hoe belangrijk een iPhone 7 hoesje kan zijn voor de bescherming van uw belangrijkste accessoire: uw telefoon. Geef het daarom de bescherming van één van onze iPhone 7 hoesje. U kunt er trouwens ook meerdere kopen zodat u zo nu en dan kunt variëren qua design. Uw stijlvolle telefoon mag immers gezien worden. hebt u ten slotte nog enkele vragen over onze producten of werkwijze? Klim dan in de pen en stuur een mail of bel met de klantenservice.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn