Auto verkopen

13 maart 2016

Posted in Auto's en Motoren

Wilt u graag uw auto verkopen? Dan zijn er diverse mogelijkheden om dit te doen. Een veelgebruikte methode is het internet en dat is waar we ons in deze tekst op willen focussen. Kijkt u maar eens op autoinkoopspecialist.nl als u hier meer over wilt weten. U zult zien dat het auto verkopen een peulenschil is via deze website. Daar komen we nog wel op terug in deze tekst. Laten we ook andere methodes niet onbesproken laten. Zo kunt u een advertentie plaatsen in een automagazine of in de krant. Dit gaat u wel wat kosten want dat is hoe ze er geld mee verdienen. Verder kunt u uw auto aanbieden via veiling- en verkoopsites. Of verkoopt u uw auto terug aan uw dealer. De garage in de buurt die aan verkoop van tweedehands auto’s doet wil misschien wel uw auto opkopen. Maar dan krijgt u wel een veel lager bedrag dan wat uw auto daadwerkelijk waard is. U wilt vast en zeker een goed bedrag kunnen krijgen. Uw auto verkopen kan hierdoor behoorlijk lastig zijn. Zeker als niemand in de buurt komt van uw vraagprijs. Uw auto verkopen is geen exacte wetenschap. Er zijn diverse factoren zoals de dealers bij u in de buurt, de hoeveelheid geïnteresseerden in uw merk en type, maar ook grotere economische gebeurtenissen in de wereld zoals de crisis van 2008. Dat kan het auto verkopen bemoeilijken. Wilt u daarom zeker weten dat u uw auto verkopen kunt voor de prijs die uw auto waard is? Gaat u dan eens gebruik maken van onze handige website. U zult zien dat u uw auto verkopen zult en dat u er een mooi bedrag voor terugkrijgt. Alle beetjes helpen want met dit bedrag kunt u investeren in een nieuwe auto. Hebt u er al een op het oog en hebt u al flink gespaard? Is het nog steeds niet genoeg en wilt u graag de auto in een keer af kunnen betallen zodat u niet vast zit aan een maandelijkse afbetaling? Gaat u dan uw huidige auto verkopen via deze website. De kans op slagen is bij de eerste poging al 85 procent.

Uw auto verkopen we in een aantal dagen

U kunt via onze website eenvoudig uw auto verkopen. Hoe gaat dit nu eigenlijk in zijn werk? Voordat de uiteindelijke deal wordt gesloten hebt u nog wel het een en ander in te vullen. We moeten immers weten wat u voor een auto hebt, wat het bouwjaar is en tevens wat de staat van de auto is. Dit kunnen wij meteen zien als u uw kentekennummer invult op de website. De gegevens die aan dit nummer verbonden zijn, zijn openbaar en voor iedereen inzichtelijk. We kunnen er mee achterhalen wat er allemaal in de afgelopen jaren aan veranderd is omdat we de apk-keuringen kunnen terugvinden. Verkeert uw auto in een zeer goede staat? Dan mag u er meer voor vragen dan iemand met een auto van hetzelfde type en bouwjaar die nooit enig onderhoud heeft verricht. Uw auto verkopen via onze website kan in een aantal handige stappen die we hieronder hebben opgesomd:

  • Vult u uw kentekennummer in. Hebt u die niet bij de hand? Dan kunt u ook handmatig het merk en type opzoeken.
  • Omschrijf vervolgens uw auto. Zo kunt u zelf foto’s uploaden, de kleur en staat benoemen en uw vraagprijs invullen.
  • Op basis van deze gegevens gaan we op zoek in onze database. Wij hebben duizenden dealers en geïnteresseerde particulieren zoals hobbyisten in onze database. We vinden iemand die dicht bij u in de buurt woont en een goed bod wil doen.
  • We brengen vervolgens u met de geïnteresseerde in contact en dan is het aan u om met hem in zee te gaan. Wilt u niet uw auto verkopen voor deze prijs of woont diegene te ver en is het daarom onhandig om aan hem uw auto te verkopen? Dat is niet erg, u geeft het maar aan en dan gaan we op zoek naar een nieuwe aanbieding.

Investeert u vervolgens in uw droomauto!

Dankzij onze uitgebreide database zult u al binnen enkele dagen, soms zelfs al binnen enkele uren een geschikt bod ontvangen in uw mailbox. Klinkt u dit als muziek in uw oren en wilt u nu ook snel uw auto verkopen? Maak dan gratis een account aan en geef uw auto op. Dan zult u wel merken hoe snel dit geregeld kan worden. U kunt binnen enkele dagen uw auto verkocht hebben en het geld op uw rekening hebben staan. Dan hebt u eindelijk genoeg vermogen om de auto die u op het oog hebt in huis te halen! Bekijkt u eens de demo als u uw auto verkopen wilt, maar wel nog even de kat uit de boom wilt kijken. In dit korte videofragment leggen we het online autoverkopen haarfijn uit zodat iedereen dit zonder problemen kan doen. Er zijn geen gevaren verbonden aan het auto verkopen via onze site. Als u een bod wilt afslaan dan is dat geen probleem. Het is immers geheel aan u om op de aanbiedingen in te gaan. Het enige dat we wel willen zeggen is dat het lastig gaat zijn om elders een betere aanbieding te vinden. Dat maakt onze website erg succesvol en we mogen met trots stellen dat we genomineerd zijn tot website van het jaar. We hebben zelfs al meer dan 1 miljoen auto’s getaxeerd en een groot percentage daarvan is uiteindelijk verkocht!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn